Renovaties en verbouwingen van jaren ’30 woningen

Het zijn al lange tijd de meest geliefde huizen in Kennemerland: jaren ’30 woningen hebben door de rijke architectuur met brede goten, erkers, glas-in-lood ramen en zorgvuldige detaillering veel charme. Wanneer u de trotse eigenaar bent een een jaren ’30 woning wilt u daar dan ook bijzonder zuinig mee omgaan. Een renovatie of verbouwing dient dan ook goed uitgevoerd te worden om alle charmante kenmerken te behouden terwijl de woning wel wordt aangepast aan de moderne levensstandaarden.

De aannemer voor de renovatie van jaren ’30 woningen

Keps Bouw heeft veel ervaring met dergelijke opdrachten en wordt regelmatig ingeschakeld om een jaren ’30 woningen te verbouwen. Bij de renovatie van een jaren ’30 woning kunt u denken aan:

  • Uitbouw aan achterzijde om meer lichtinval te creëren – Denkt u hierbij aan een grotere, lichte leefkeuken met glazen puien en eventueel een lichtstraat om extra daglicht te vangen
  • Vervangen CV-installatie en elektra – Voor het vergroten van het wooncomfort van uw vooroorlogse woning is het vervangen van de CV-installatie en de elektra een belangrijke stap. Er wordt in veel gevallen gekozen om alles in een keer te moderniseren: Ook het leidingwerk, radiatoren of vloerverwarming, waterleidingen worden worden dan direct meegenomen en vernieuwd.
  • Strakke afwerking binnenkant woning – Voor een nette afwerking van de woning zijn strakke wanden en vloeren een must. Onze stukadoren zijn echte professionals die zorgen voor een hoge kwaliteit afwerking van de kamers.
  • Aanpakken gevel, ramen en kozijnen – Bij veel vooroorlogse woningen is het noodzaak de buitengevels goed aan te pakken. Denkt u hierbij aan het herstellen van het metselwerk, het repareren of vervangen van kozijnen en eventueel herplaatsen ramen.
  • Isolatie wanden en vloeren – Indien nodig kunnen wanden en vloeren worden geïsoleerd (denkt u hierbij aan zowel warmte- als geluidsisolatie). Indien nodig wordt direct de kruipruimte tegen schimmel behandeld.
  • Uw woonwensen – Heeft u specifieke wensen? Wij denken natuurlijk graag met u mee! Doordat Keps Bouw een uitgebreid netwerk van vakmensen heeft, kunnen wij snel betrouwbare specialisten inschakelen: van (binnenhuis)architecten tot vloerspecialisten en stukadoren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een kennismaking.