5 uren geleden

Keps Bouw

In Amsterdam zijn we druk bezig de woning stuc klaar te maken. Er komt een smart home elektra installatie daardoor zit het het hele huis rammetje vol leidingwerk. Op de verdieping hebben we de kozijnen voorzien van Hr++ glas. we hebben een zwevende vloer aangebracht welke straks ook vloerverwarming ingefreest krijgt. We hebben een gebalanceerd ventilatiesysteem aangelegd. De badkamer is bijna klaar voor de tegelzetter. Op de woonverdieping zijn we momenteel de kozijnen aan het vervangen voor nieuwe met Hr++ glas en gaat het laatste installatie werk er in. Als dat klaar is kunnen we ook hier de wanden en plafonds gaan sluiten. Zodat we zo snel mogelijk de stucadoor kunnen uitnodigen. ... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Voor de kerst klaar toch?

1 dag geleden

Keps Bouw

In Schalkwijk Haarlem zijn afgelopen week de steigers afgevoerd bij de woning waarbij we de dakopbouw een heel stuk vergroot hebben. Nu is goed het eindresultaat te zien.
Binnen is alles zo goed als klaar en zijn 2 ruime slaapkamers ontstaan met daar tussen een badkamer en was/cv-hok. De schilder heeft alles netjes in de verf gezet en de bewoners zijn langzaam begonnen met het inrichten van de kamers. Een mooie klus met geslaagd eindresultaat.
... lees meerlees minder

1 week geleden

Keps Bouw

In Kleverpark Haarlem is een hoop gebeurd sinds de laatste update.
De aluminium vouwwand van de uitbouw is geplaatst. We zijn buiten met de fraké houten gevelbekleding begonnen. Binnen is de vloerverwarming is aangelegd en reeds is de tegelvloer (houtlook) ook gereed. De wanden en plafonds zijn geïsoleerd en gestuct.
Vandaag is de nieuwe ruime verdiepingstrap geplaats zodat we nu ook de WC onder de trap kunnen afmaken. Het is nu een kwestie van schilderen en keuken plaatsen en er kan gewoond worden.
... lees meerlees minder

2 weken geleden

Keps Bouw

Het is altijd mooi als bestaande klanten je uitnodigen voor een 2de verbouwing. 5 jaar geleden alweer hebben we deze woning geheel gemoderniseerd. Nu 5 jaar later hebben de bewoners lang nagedacht over of verhuizen of uitbouwen. Ze hebben voor uitbouwen gekozen en daar zijn wij momenteel mee bezig. er zat al een kleine uitbouw aan maar we trekken het naar de 4meter die vergunningsvrij is toegestaan. Ook halen we alle tussen muren er uit zodat één grote open ruimte ontstaat. Waar voorheen de keuken aan de achterkant van de woning zat komt die in de nieuwe situatie aan de voorkant. Waardoor aan de tuinkant een mooie grote woonkamer komt. ... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

In de Koninginnen buurt Haarlem zijn we vandaag het staal voor de uitbouw aan het plaatsen. We zijn 2 weken geleden met het strippen van de begane grond verdieping. Hier lag een stenen vloer en vloerverwarming als bij ververwarming met daarnaast nog radiatoren. De wens was een uitbouw en een houten vloer met vloerverwarming als hoofd verwarming.
Daarom hebben we de natuurstenen vloer inclusief cement deklaag eruit gehaald en de achtergevel verwijderd voor het plaatsen van het staal nodig voor de uitbouw. Nu het staal staat kunnen we weer gaan opbouwen. Te beginnen met de wanden en het dak van de uitbouw.
... lees meerlees minder

4 weken geleden

Keps Bouw

We hebben de afgelopen dagen de laatste hand gelegd aan het afronden van een uitvaartcentrum op de Zomerkade in Haarlem.
Voor inekesmituitvaartverzorging.nl hebben we 2 afscheidskamers en een boven liggend kantoor ruimte gecreëerd in de oude kerkwoning.
De kamers zijn zo veel mogelijk met behoud van originele details gerenoveerd en is is een zeer warme huiselijke uitstraling gerealiseerd. We weten allemaal hoe belangrijk het is om op een waardige manier afscheid te nemen en daarom was het de te specialer om aan dit project meegewerkt te hebben. Wij kijken terug op een zeer geslaagde verbouwing.
Ps. de kist op de foto is een showmodel en leeg.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Een mooie functionele & huislijke renovatie, en fraai resultaat 👍 👌 👏 Leo

Mooi geworden🙏

Matthias Masscheleyn mooi gedaan!

1 maand geleden

Keps Bouw

In Heemstede lopen we aan het eind van een garage transformatie.
We hebben de garage die in het verlengde van de oprit stond aan de woning verbonden en er een volwaardige tuinkamer van gemaakt inclusief vloerverwarming en daklicht. De buitenkant is met fraké hout uitgevoerd. De kozijnen zijn in lijn van de bestaande uitbouw doorgetrokken zodat het toch één geheel wordt. Er is een extra binnendeur naar de woning gecreëerd en alles is goed geïsoleerd. Al met al een geslaagde transformatie!!
... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

In Schalkwijk Haarlem zijn we met een dak uitbouw bezig. We hebben de achtergevel 4 meter naar achter getrokken en het voorbalkon dicht gebouwd. Afgelopen weken hebben we de boel goed wind en waterdicht gemaakt. Het metselwerk is geheel in stijl van het huis doorgetrokken en de zijpanelen zijn van het zelfde materiaal waarvan hiervoor de balkon scheidingen waren. Alles om zoveel mogelijk in stijl te blijven. Binnen hebben we een geheel nieuwe elektrische installatie aangelegd. Ook hebben we de gehele verdieping van vloerverwarming voorzien en een nieuwe cement dekvloer aangebracht. De bewoners hebben een mooie houtlook tegel uitgezocht als vloerafwerking en die ligt er strak in. momenteel zijn de stukadoors volle bak los aan het gaan om alles weer één geheel te maken. Als deze klaar zijn gaan we de deuren afhangen en de badkamer nieuw gecreëerde badkamer installeren.
Zo gaan we in mooi tempo richtring de oplevering.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Jammer dat we geen reactie krijgen op onze e-mail. Waarschijnlijk veel te druk met projecten...

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Amsterdam zijn we achter Artis bezig met de totaal renovatie van een 2 etage appartement. Eerst hebben we de woning helemaal terug gestript tot een casco schil en zijn momenteel alles weer aan het opbouwen. De woning wordt maximaal geoptimaliseerd qua geluid en thermische isolatie. Ook gaan we een gebalanceerd luchtbehandeling systeem aanleggen waarbij de afgevoerde lucht de verse lucht voorverwarmd dat noem je WTW ( warmte terug winning) De woning krijgt een moderne keuken in het midden van de woning ook is er ruimte voor een home cinema. Er komt een afgescheiden kantoor ruimte die ook als logeerkamer kan fungeren. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Op de bovenste verdieping komen 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Ook komt er een vast trap naar het dakterras.
Al met al een mooie klus.
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

Op de Zomerkade Haarlem zijn we voor de Protestantse kerk in combinatie met inekesmituitvaartverzorging.nl/ een uitvaart centrum aan het realiseren. De schilder is momenteel de laatste deuren aan het afschilderen. We hebben een nieuwe CV installatie aangelegd en al het elektra vernieuwd. De hele ruimte is maximaal geïsoleerd inclusief alle ramen vervangen voor Hr++ glas. Daarna is alles strak gestukt en geschilderd.
De ruimte is bijna klaar voor gebruik.
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Kleverpark Haarlem zijn we na het storten van de fundering van de uitbouw druk bezig geweest met het wind en waterdicht maken van de woning. De wanden en het dak van de uitbouw hebben we opgetrokken. Het dak is geïsoleerd en van dakbedekking voorzien. Binnen hebben we de oude houten balklaag verwijderd. een geheel nieuwe loodgieters en elektra installatie voorbereid en daarna de kruipruimte met cellenbeton afgestort.
Hierdoor hebben zijn we uit de grond en hebben we een goede basis om op verder te bouwen.
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Heemstede begint het samenvoegen van de garage aan de woning goed vorm te krijgen.
aan de tuinkant zit de houten betimmering er op en zijn de kozijnen geplaatst. Hierdoor is het nu al één geheel geworden.
Aan de straatkant zijn we momenteel bezig met de nieuwe entree deur en de voorbereidingen voor de houten gevel bekleding.
Binnen is de aanbouw aangesloten op de verwarming en elektra uit de woning en is de fundering voor het verbindingsstuk gestort.
Eind van de week komt de vloerverwarming en dan kunnen we richting de afbouw.
... lees meerlees minder

laad meer