5 dagen geleden

Keps Bouw

In Schalkwijk Haarlem zijn we met een dak uitbouw bezig. We hebben de achtergevel 4 meter naar achter getrokken en het voorbalkon dicht gebouwd. Afgelopen weken hebben we de boel goed wind en waterdicht gemaakt. Het metselwerk is geheel in stijl van het huis doorgetrokken en de zijpanelen zijn van het zelfde materiaal waarvan hiervoor de balkon scheidingen waren. Alles om zoveel mogelijk in stijl te blijven. Binnen hebben we een geheel nieuwe elektrische installatie aangelegd. Ook hebben we de gehele verdieping van vloerverwarming voorzien en een nieuwe cement dekvloer aangebracht. De bewoners hebben een mooie houtlook tegel uitgezocht als vloerafwerking en die ligt er strak in. momenteel zijn de stukadoors volle bak los aan het gaan om alles weer één geheel te maken. Als deze klaar zijn gaan we de deuren afhangen en de badkamer nieuw gecreëerde badkamer installeren.
Zo gaan we in mooi tempo richtring de oplevering.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Jammer dat we geen reactie krijgen op onze e-mail. Waarschijnlijk veel te druk met projecten...

2 weken geleden

Keps Bouw

In Amsterdam zijn we achter Artis bezig met de totaal renovatie van een 2 etage appartement. Eerst hebben we de woning helemaal terug gestript tot een casco schil en zijn momenteel alles weer aan het opbouwen. De woning wordt maximaal geoptimaliseerd qua geluid en thermische isolatie. Ook gaan we een gebalanceerd luchtbehandeling systeem aanleggen waarbij de afgevoerde lucht de verse lucht voorverwarmd dat noem je WTW ( warmte terug winning) De woning krijgt een moderne keuken in het midden van de woning ook is er ruimte voor een home cinema. Er komt een afgescheiden kantoor ruimte die ook als logeerkamer kan fungeren. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Op de bovenste verdieping komen 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Ook komt er een vast trap naar het dakterras.
Al met al een mooie klus.
... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

Op de Zomerkade Haarlem zijn we voor de Protestantse kerk in combinatie met inekesmituitvaartverzorging.nl/ een uitvaart centrum aan het realiseren. De schilder is momenteel de laatste deuren aan het afschilderen. We hebben een nieuwe CV installatie aangelegd en al het elektra vernieuwd. De hele ruimte is maximaal geïsoleerd inclusief alle ramen vervangen voor Hr++ glas. Daarna is alles strak gestukt en geschilderd.
De ruimte is bijna klaar voor gebruik.
... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

In Kleverpark Haarlem zijn we na het storten van de fundering van de uitbouw druk bezig geweest met het wind en waterdicht maken van de woning. De wanden en het dak van de uitbouw hebben we opgetrokken. Het dak is geïsoleerd en van dakbedekking voorzien. Binnen hebben we de oude houten balklaag verwijderd. een geheel nieuwe loodgieters en elektra installatie voorbereid en daarna de kruipruimte met cellenbeton afgestort.
Hierdoor hebben zijn we uit de grond en hebben we een goede basis om op verder te bouwen.
... lees meerlees minder

4 weken geleden

Keps Bouw

In Heemstede begint het samenvoegen van de garage aan de woning goed vorm te krijgen.
aan de tuinkant zit de houten betimmering er op en zijn de kozijnen geplaatst. Hierdoor is het nu al één geheel geworden.
Aan de straatkant zijn we momenteel bezig met de nieuwe entree deur en de voorbereidingen voor de houten gevel bekleding.
Binnen is de aanbouw aangesloten op de verwarming en elektra uit de woning en is de fundering voor het verbindingsstuk gestort.
Eind van de week komt de vloerverwarming en dan kunnen we richting de afbouw.
... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

In Planetenwijk Haarlem hebben we net een mooie begane-grond renovatie afgerond. De wens was een mooie open woonkeuken en wat meer comfort. Om dat te realiseren moesten we de bestaande keukenmuur inclusief grote schoorsteen schouw weg halen. Ook hebben we gelijk het schoorsteen kanaal op de eerste verdieping en het dak weg gehaald. we hebben een stalen portaal geplaatst om de muur te vervangen. Daarna hebben we de houten balklaag vervangen voor een cellenbeton vloer met daarop vloer verwarming over de gehele begane-grond. Ook hebben we extra geluidsisolatie aangebracht zowel naar de buren als de boven liggende verdieping. Al het leidingwerk is vervangen en er is een nieuw elektra plan aangelegd. Daarna hebben we alles netjes afgewerkt zodat de stucadoor het glad kon stucen. In de oude deur van de keuken naar de gang hebben we een mooie glasstrook gemaakt zodat er wel een verbinding tussen de keuken en de voordeur is behouden. Bij de voordeur kwam er onder oude tegelvloer nog de originele terrazzo vloer tevoorschijn. deze hebben we nog goed kunnen oppoetsen. Ook hadden de bewoners bij de buren gekeken hoe het originele vestibule tegelwerk was en deze hebben we vervolgens helemaal nagemaakt. het is een erg fraai eind resultaat geworden. ... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

In Schalkwijk Haarlem zijn we momenteel bezig met een dak uitbouw. De woning had al een kamer op de 2de verdieping maar wilde graag het ruime achter en het wat kleinere voor balkon bij de woning trekken omdat ze daar de extra ruimte goed konden gebruiken. De nieuwe verdieping zal straks 2 slaapkamers een badkamer en een was / CV-ruimte bevatten. De buiten afwerking zullen we zo veel mogelijk met originele details en kleurstelling uitvoeren. Zodat het bijna niet opvalt dat dit een latere toevoeging betreft. ... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In de Kleverpark buurt Haarlem zijn we deze week op twee plekken aan de fundering voor een uitbouw bezig. Beide uitbouwen zijn voorzien van heipalen. We passen geïsoleerde onder platen toe voor maximaal rendement van de vloerverwarming die er straks op komt. Beide verbouwingen krijgen een groot portaal om de bestaande achtergevel te kunnen open maken.
Weer 2 mooie projecten waar we onze kennis en kunde goed kunnen toepassen.
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Heemstede zijn we momenteel een losse garage naast de woning aan het ombouwen tot volwaardige speel/tuinkamer. De niet geïsoleerde garage staat een paar meter vrij van de woning en werd hoofdzakelijk gebruikt als opslag. We hebben de meeste wanden van de garage er uit gehaald en vervangen voor grote glas kozijnen gelijk aan de bestaande uitbouw. Door middel van een nieuw deel fundering gaan we de bestaande woning en de garage aan elkaar verbinden. Vanuit de kruipruimte trekken we de CV- leiding en elektra uit bestaande woning door. Een daklicht met ventilatie stand zorgt voor extra dag ligt in de verste hoek van de nieuwe ruimte. De buitenkant wordt afgewerkt met houten Fraké latten. Er ontstaat zo echt een mooie lichte ruimte die echt een toevoeging van de woning zal worden. ... lees meerlees minder

3 maanden geleden

Keps Bouw

In de Waarderpolder Haarlem wordt er Hard gewerkt aan onze nieuwe werkplaats en kantoor. Nadat de kanaalplaten van de verdiepingsvloer waren gelegd hebben we deze van een druklaag voorzien. Daarna is de kalkzandsteen lijmer terug gekomen voor de wanden op de eerste verdieping.
Toen dit klaar was kon het staal er op, als eerste de kolommen en daarna de vakwerk spanten.
Tegelijk hebben wij de laatste vloeren in het staal gelegd om de vloer in het overstek gelijk door te trekken.
Je kan nu al goed zien hoe het gaat worden.
... lees meerlees minder

3 maanden geleden

Keps Bouw

In Santpoort zuid is een hoop gebeurd sinds de laatste update.
De buitenkant van het tuin huis is zo goed als klaar. Het boven dak is een deel uitgebouwd en van leien voorzien. Hierdoor ontstaat een ruimte die als slaapkamer kan fungeren. Op de begane grond hebben we de achtergevel waar nu het rabat nieuw opgetrokken en het plafond verhoogd. Ook hebben we nieuwe kozijnen geplaatst. Door de binnenruimtes open te maken is een zeer prettige woonruimte ontstaan. Wij vinden het een erg geslaagde transformatie.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Jo ziet er weer proper gedaan uit!

3 maanden geleden

Keps Bouw

In Amsterdam Noord zitten we in de eind fase van de afbouw.
Alle wanden zijn opgetrokken en voorzien van de juiste installaties.
De deurkozijnen zijn geplaatst en er zijn 2 verdiepings hoge schuifdeuren installeert. Ook hebben de beide badkamers een terrazzo vloer gekregen. Daarna hebben we alle wanden en plafonds sausklaar gestuct. Komende week gaat de tegelzetter beginnen met de wanden van de badkamers en de vloer van het toilet en het washok. Daarna is het nog de deuren installeren en het één en ander af timmeren en dan is het aan de parketmannen de schilder om het af te maken. Het eind komt snel in zicht, met dit fantastische uitzicht over Amsterdam
... lees meerlees minder

laad meer