3 dagen geleden

Keps Bouw

In de Waarderpolder Haarlem wordt er Hard gewerkt aan onze nieuwe werkplaats en kantoor. Nadat de kanaalplaten van de verdiepingsvloer waren gelegd hebben we deze van een druklaag voorzien. Daarna is de kalkzandsteen lijmer terug gekomen voor de wanden op de eerste verdieping.
Toen dit klaar was kon het staal er op, als eerste de kolommen en daarna de vakwerk spanten.
Tegelijk hebben wij de laatste vloeren in het staal gelegd om de vloer in het overstek gelijk door te trekken.
Je kan nu al goed zien hoe het gaat worden.
... lees meerlees minder

1 week geleden

Keps Bouw

In Santpoort zuid is een hoop gebeurd sinds de laatste update.
De buitenkant van het tuin huis is zo goed als klaar. Het boven dak is een deel uitgebouwd en van leien voorzien. Hierdoor ontstaat een ruimte die als slaapkamer kan fungeren. Op de begane grond hebben we de achtergevel waar nu het rabat nieuw opgetrokken en het plafond verhoogd. Ook hebben we nieuwe kozijnen geplaatst. Door de binnenruimtes open te maken is een zeer prettige woonruimte ontstaan. Wij vinden het een erg geslaagde transformatie.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Jo ziet er weer proper gedaan uit!

3 weken geleden

Keps Bouw

In Amsterdam Noord zitten we in de eind fase van de afbouw.
Alle wanden zijn opgetrokken en voorzien van de juiste installaties.
De deurkozijnen zijn geplaatst en er zijn 2 verdiepings hoge schuifdeuren installeert. Ook hebben de beide badkamers een terrazzo vloer gekregen. Daarna hebben we alle wanden en plafonds sausklaar gestuct. Komende week gaat de tegelzetter beginnen met de wanden van de badkamers en de vloer van het toilet en het washok. Daarna is het nog de deuren installeren en het één en ander af timmeren en dan is het aan de parketmannen de schilder om het af te maken. Het eind komt snel in zicht, met dit fantastische uitzicht over Amsterdam
... lees meerlees minder

4 weken geleden

Keps Bouw

Op de Zomerkade Haarlem zijn we voor de Protestantse kerk in combinatie met inekesmituitvaartverzorging.nl/ een uitvaart centrum aan het realiseren. De ruimte welke tegen de kerk aan ligt is in het verleden een tand artsen praktijk maar krijg nu een nieuwe functie. Op de begane grond komen 2 rouwkamers en op de 1ste verdieping komt het kantoor met 3 kantoorkamers. Het geheel was slecht tot niet geïsoleerd. We hebben daarom voorzet wanden toegepast en alle plafonds geïsoleerd. Ook hebben we op de begane grond 2 wanden uitgebroken zodat 1 ruime kamer ontstaat. Ook zijn er wat deuren verplaatst zodat er met een kist makkelijk door de ruimtes bewogen kan worden.
Het is weer iets anders dan een woonhuis maar wel mooi dat we hieraan mogen meewerken.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Wauw Tijs dat is bijzonder en leuk ook voor Ineke. Suc6 weer, maar dat wordt vast prachtig

1 maand geleden

Keps Bouw

In het Ramplaan kwartier Haarlem zitten we vol in de afbouw. De stukadoor heeft binnen alles strak afgewerkt en momenteel is de tegelzetter de laatste hand aan het leggen aan de visgraat hout look tegel in de huiskamer. In de toilet en de gang is er voor terrazzo gekozen en dat ziet er fantastische uit. Het Hout voor de buitengevel is ook aangekomen en dat staat voor deze week op de planning. laatste loodjes voor de oplevering. ... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal zijn we momenteel druk in de afbouw fase. De stucadoors zijn de laatste wanden en plafonds aan het smeren. De tegelzetter is bezig met de tegels voor de keuken. De parket mannen zijn het oude parket aan het opschuren en aan het lakken en de begane-grond van nieuw parket aan het voorzien. Wij zijn momenteel wat kasten aan het inbouwen in de slaapkamers en ondertussen is de schilder druk bezig alles te schuren en in de grond te zetten. Het eind punt is in zicht en het gaat weer prachtig worden. ... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

Voor een goede klant van ons zijn we momenteel de 2de fase van zijn kantoor verbouwing aan het realiseren. Hebben we eerder op de eerste verdieping de kantoor ruimtes aangepakt was het nu tijd voor het magazijn en test ruimtes op de begane-grond.
We hebben eerst de gehele bestaande indeling ( wanden en plafonds) verwijderd om een open plan te creëren. Daarna hebben we alle vloeren geëgaliseerd en alle wanden gestukadoord. Al het installatiewerk vervangen en strak in goten aangebracht. Het plafond inclusief installatie zwart gespoten. Daarna hebben we een industrie gietvloer aangebracht en zijn de glazen wanden geplaatst. Ook heeft de toiletgroep een remake gekregen met nieuwe tegels en sanitair. Momenteel zijn we het glas aan het vervangen voor Hr++ melk glas zodat niemand ongevraagd kan meekijken. Het begint weer een strak geheel te worden.
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Santpoort Zuid zijn we momenteel een groot tuinhuis aan het ombouwen tot volwaardig aanleun woning. Om dit te realiseren wordt de kap vergroot zodat er een slaapkamer ontstaat op de eerste verdieping. De indeling van de begane grond wordt geheel open getrokken zodat er ruimte vrij komt voor een keuken, badkamer en woonkamer.
Er komen grote nieuwe ramen in met Hr++ glas voor maximaal wooncomfort. Al met al een leuke transformatie
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In het Ramplaan Kwartier Haarlem schiet de verbouwing lekker op.
De uitbouw is wind en waterdicht, inclusief groot daklicht. De balklaag van de begane grond is vervangen door een cellenbeton vul-laag. De vloerverwarming is aangelegd en daarover weer een strakke cement dekvloer gesmeerd. Momenteel zijn we alles goed aan isoleren en de elektra installatie aan het aanbrengen.
Zodra dat gereed is kunnen we de wanden en plafonds gaan sluiten voor de stukadoor. Altijd een mooi moment als die de bouw komt bezoeken
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In het Ramplaan kwartier Haarlem hebben we samen met DRAW Architecten een mooie strakke uitbouw gerealiseerd.
We waren benaderd omdat de bestaande uitbouw niet aansloot bij de plannen die de nieuwe bewoners voor de begane grond hadden. Om een mooie woonkeuken te realiseren was er extra ruimte nodig.
DRAW Architecten heeft vervolgens een modern ontwerp gemaakt.
We hebben de fundering van de bestaande uitbouw wat aangepast naar de nieuwe plattegrond. Daarna hebben we een dubbel portaal geplaatst omdat het metselwerk op de eerste verdieping in een sprong loopt.
Daarna hebben we de staal look kozijnen geplaatst en de buitengevel met Frake houten delen betimmert. ook de onderkant van de overstek hebben we met dit hout afgewerkt.
De dakrand heeft aluminium zetwerk boeidelen waardoor er een stoer geheel ontstaat.
Wij vinden het een heel geslaagde uitbouw en de reacties uit de buurt zijn allemaal erg positief.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Bizar mooi, gaaf geheel, en fraai betimmert 👍🏻👍🏻👍🏻

3 maanden geleden

Keps Bouw

In Amsterdam Noord zijn de mannen druk bezig met de basis vloer van het appartement welke wij momenteel op de 6de verdieping aan het afbouwen zijn. Om dat al het installatiewerk niet in de ruwbouw is meegenomen en onder de basis vloer moet komen realiseren we een verhoogde vloer.Eerst hebben we alle installaties op de juiste plek op de vloer aangebracht om er daarna een verhoogde vloer overheen te bouwen. De vloer krijgt een droogbouw vloerverwarminisysteem wat inhoud dat we fermacel als basis voor de vloerverwarming nemen en dat het leidingwerk wordt ingeslepen. Op deze manier wordt de hele vloer één groot verwarmings element De plekken van de badkamers worden gespaard in de vloer omdat deze een lewis-plaat vloer en afschot vloer krijgen. Ook de eerste metal stud wanden worden al opgetrokken. zo begint het echt al een beetje vorm te krijgen ... lees meerlees minder

3 maanden geleden

Keps Bouw

In de Kleverpark buurt Haarlem werden we gevraagd mee te kijken naar een woning die 2 uitdagingen had.
1: er was een vochtprobleem bij de fundering waardoor de balklaag was aangetast.
2: de verdieping hoogte van de 1ste verdieping was erg laag gebleven na het realiseren van een dakopbouw in het verleden.

De problemen met het vocht hebben we aangepakt door de fundering rondom te injecteren tegen optrekkend vocht. We hebben de houtenbalk laag verwijderd het riool en al het leidingwerk vernieuwd en een cellenbeton vullaag aangebracht. Daarop hebben we vloerverwarming aangebracht en alles strak afgewerkt met een cement deklaag. Momenteel is de stucadoor bezig alle wanden weer strak te trekken.

Op de eerste verdieping was een wat grotere uitdaging omdat we geen gegevens van de opbouw hadden. We hebben een paar plekken van het plafond op gemaakt en al snel bleek dat we het plafond 20cm konden verhogen. Dit was voor deze verdieping een groot verschil. we hebben het oude plafond wat vroeger het dak was gedemonteerd en een nieuw verhoogt plafond aangebracht. Doordat we zo grondig bezig waren hebben we ook gelijk de badkamer wat kunnen vergroten ( daarover later meer)

We zijn momenteel druk aan het stucen en de tegels aan het zetten zodat de schilders zo snel mogelijk aan de slag kunnen.
De woning is nu niet alleen zuiniger het woongenot is verwachten wij ook aanzienlijk verhoogt met deze ingrepen.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Wiebe van Steenis

Jo ziet er weer goed uit!

Leuke updates. Mooi werk.

laad meer