2 dagen geleden

Keps Bouw

In Amsterdam zijn we momenteel druk bezig met de laatste fase van de verbouwing. De houten vloer is gelegd inclusief vloerverwarming. De badkamers zijn betegeld en worden ondertussen afgemonteerd. De schilder is bezig alles van een mooie laag latex te voorzien. De elektricien is druk in de weer met het afmonteren van alle punten en dat zijn er nog al wat want we hebben hier een smart home systeem aangelegd. En wij zijn ondertussen het dak aan het voorbereiden op een nieuw dakterras. Met een mooi elektrische luik en vaste trap heb je straks perfect toegang tot het dak. Boven de badkamer komt een beloopbaar daklicht welke vlak in het vlonderdek wordt opgenomen.
Het einde komt nu echt in zicht en het gaat echt een heel stoer huis worden.
... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

In Heemstede zijn we na weken slopen weer begonnen aan het opbouwen van de woning. we zijn een dak verhoging aan het realiseren en om dat voor elkaar te krijgen moet eerst het bestaande dak er af. Ook moest de constructie verzwaard worden waardoor er weinig van de woning overbleef. We hebben de staalconstructie omdat er geen dak op zat als één geheel portaal in gehesen. Voor ons een unieke ervaring omdat er eigenlijk nooit de ruimte is om dat te doen. Nu de nieuwe constructie in geplaatst is kunnen we weer beginnen met de wederopbouw. Eerst zijn we alle vloeren aan het herstellen waarna we de wanden van de eerste verdieping kunnen optrekken. Dit is altijd een mooie fase omdat er veel zichtwerk is. ... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Matthias Masscheleyn voor het perfecte sloopwerk moet je bij KEPS zijn!

4 weken geleden

Keps Bouw

In de Zijweg- west buurt in Haarlem hebben we een heel mooie uitbouw en begane grond renovatie uitgevoerd. We hebben een uitbouw van 3 meter achter de woning gerealiseerd. Met een staalconstructie hebben we ook de oude keukenmuur weg kunnen halen waardoor een heel grote ruimte ontstaat voor een mooie woonkeuken.
We hebben de vloer goed geïsoleerd en vloerverwarming over de gehele begane grond toegepast.
De bewoners wilden graag een moderne strakke uitstraling van hun uitbouw en hebben daarom voor staallook schuifpui kozijnen van Tudor Leiden gekozen.
We hebben de nieuwe binnen deuren laten matchen met de nieuwe achtergevel. Ook hebben we het toilet op de begane grond en de badkamer op de eerste verdieping geheel vernieuwd.
Wij zijn erg trots op het eindresultaat.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Erg fraai

Hee fraai!

1 maand geleden

Keps Bouw

In de Planetenwijk Haarlem schiet de uitbouw en daarmee begane grond verbouwing lekker op. We hebben voor de kerst nog alles mooi kunnen stucen zodat het deze vakantie periode lekker kan drogen. De uitbouw is wind en waterdicht. De nieuwe vouwwand zit er in en is voorzien van Hr++ glas.
Binnen hebben we de houten balklaag verwijderd en vervangen voor cellenbeton daarna hebben we vloerverwarming over hele verdieping aangelegd. Met een strakke laag zand cement hebben we de vloer weer strak getrokken.
Ook de openhaard is verplaatst en door de stukadoors meegepakt.
In het nieuwe jaar kunnen we vol gaan aftimmeren
... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

In de Den Hout wijk in Haarlem is de uitbouw die we aan het realiseren zijn wind en water dicht.
Afgelopen week hebben we de kozijnen en het glas geplaats en dat was het laatste stukje wat nog open lag.
Na het plaatsen van de staalconstructie hebben we de balklaag aangebracht en direct daarop het dak hout en PIR isolatie.
Er zit een lichtkoepel op van 5 meter bij 1 meter één van de grotere die we geplaatst hebben. Binnen hebben we vloerverwarming op de gehele begane grond aangebracht en zijn we druk de elektra installatie aan te passen naar de nieuwe wensen. We doen ons best de woning einde week klaar te hebben voor de stukadoor. Dan kan die nog mooi als sluitklusje van dit jaar de woning strak trekken. Zo gaan we weer in een mooi tempo richting de afbouw
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Zandcement dekvloer nódig bij u opdrachten? wij horen graag van u

1 maand geleden

Keps Bouw

We zijn in Overveen momenteel bezig een serre op de eerste verdieping te vernieuwen. De oude serre was op en niet geïsoleerd. Deze hebben we geheel gedemonteerd en alleen het onderstel laten staan. We hebben met nieuwe kozijnen de basis gemaakt voor de nieuwe goed geïsoleerde serre met daarop een balkon dak. Ook gaan we de dubbele openslaande deuren die naar het balkon uitkomen vervangen voor nieuwe goed geïsoleerde kozijnen. Op die manier is dit deel van de woning weer helemaal klaar voor jaren woon plezier. ... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Heemstede zijn we afgelopen week aan een mooi nieuw project begonnen. We gaan een dak verhoging uitvoeren zodat er vliering/zolder een volledige woon etage wordt. Ook gaan we de hele woning opnieuw indelen en opbouwen. Van buiten moet het straks amper te zien zijn wat we gedaan hebben maar de transformatie van de woning zal enorm zijn.
Wij hebben er weer heel veel zin in om ook hier weer iets heel moois van te maken.
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Amsterdam zijn we druk bezig de woning stuc klaar te maken. Er komt een smart home elektra installatie daardoor zit het het hele huis rammetje vol leidingwerk. Op de verdieping hebben we de kozijnen voorzien van Hr++ glas. we hebben een zwevende vloer aangebracht welke straks ook vloerverwarming ingefreest krijgt. We hebben een gebalanceerd ventilatiesysteem aangelegd. De badkamer is bijna klaar voor de tegelzetter. Op de woonverdieping zijn we momenteel de kozijnen aan het vervangen voor nieuwe met Hr++ glas en gaat het laatste installatie werk er in. Als dat klaar is kunnen we ook hier de wanden en plafonds gaan sluiten. Zodat we zo snel mogelijk de stucadoor kunnen uitnodigen. ... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Niels de Ruyter ...🙈

Delano Cerson

Voor de kerst klaar toch?

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Schalkwijk Haarlem zijn afgelopen week de steigers afgevoerd bij de woning waarbij we de dakopbouw een heel stuk vergroot hebben. Nu is goed het eindresultaat te zien.
Binnen is alles zo goed als klaar en zijn 2 ruime slaapkamers ontstaan met daar tussen een badkamer en was/cv-hok. De schilder heeft alles netjes in de verf gezet en de bewoners zijn langzaam begonnen met het inrichten van de kamers. Een mooie klus met geslaagd eindresultaat.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Zandcement dekvloer nódig bij u opdrachten? wij horen graag van u

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Kleverpark Haarlem is een hoop gebeurd sinds de laatste update.
De aluminium vouwwand van de uitbouw is geplaatst. We zijn buiten met de fraké houten gevelbekleding begonnen. Binnen is de vloerverwarming is aangelegd en reeds is de tegelvloer (houtlook) ook gereed. De wanden en plafonds zijn geïsoleerd en gestuct.
Vandaag is de nieuwe ruime verdiepingstrap geplaats zodat we nu ook de WC onder de trap kunnen afmaken. Het is nu een kwestie van schilderen en keuken plaatsen en er kan gewoond worden.
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

Het is altijd mooi als bestaande klanten je uitnodigen voor een 2de verbouwing. 5 jaar geleden alweer hebben we deze woning geheel gemoderniseerd. Nu 5 jaar later hebben de bewoners lang nagedacht over of verhuizen of uitbouwen. Ze hebben voor uitbouwen gekozen en daar zijn wij momenteel mee bezig. er zat al een kleine uitbouw aan maar we trekken het naar de 4meter die vergunningsvrij is toegestaan. Ook halen we alle tussen muren er uit zodat één grote open ruimte ontstaat. Waar voorheen de keuken aan de achterkant van de woning zat komt die in de nieuwe situatie aan de voorkant. Waardoor aan de tuinkant een mooie grote woonkamer komt. ... lees meerlees minder

3 maanden geleden

Keps Bouw

In de Koninginnen buurt Haarlem zijn we vandaag het staal voor de uitbouw aan het plaatsen. We zijn 2 weken geleden met het strippen van de begane grond verdieping. Hier lag een stenen vloer en vloerverwarming als bij ververwarming met daarnaast nog radiatoren. De wens was een uitbouw en een houten vloer met vloerverwarming als hoofd verwarming.
Daarom hebben we de natuurstenen vloer inclusief cement deklaag eruit gehaald en de achtergevel verwijderd voor het plaatsen van het staal nodig voor de uitbouw. Nu het staal staat kunnen we weer gaan opbouwen. Te beginnen met de wanden en het dak van de uitbouw.
... lees meerlees minder

laad meer