3 uren geleden

Keps Bouw

In Heemstede begint het samenvoegen van de garage aan de woning goed vorm te krijgen.
aan de tuinkant zit de houten betimmering er op en zijn de kozijnen geplaatst. Hierdoor is het nu al één geheel geworden.
Aan de straatkant zijn we momenteel bezig met de nieuwe entree deur en de voorbereidingen voor de houten gevel bekleding.
Binnen is de aanbouw aangesloten op de verwarming en elektra uit de woning en is de fundering voor het verbindingsstuk gestort.
Eind van de week komt de vloerverwarming en dan kunnen we richting de afbouw.
... lees meerlees minder

5 dagen geleden

Keps Bouw

In Planetenwijk Haarlem hebben we net een mooie begane-grond renovatie afgerond. De wens was een mooie open woonkeuken en wat meer comfort. Om dat te realiseren moesten we de bestaande keukenmuur inclusief grote schoorsteen schouw weg halen. Ook hebben we gelijk het schoorsteen kanaal op de eerste verdieping en het dak weg gehaald. we hebben een stalen portaal geplaatst om de muur te vervangen. Daarna hebben we de houten balklaag vervangen voor een cellenbeton vloer met daarop vloer verwarming over de gehele begane-grond. Ook hebben we extra geluidsisolatie aangebracht zowel naar de buren als de boven liggende verdieping. Al het leidingwerk is vervangen en er is een nieuw elektra plan aangelegd. Daarna hebben we alles netjes afgewerkt zodat de stucadoor het glad kon stucen. In de oude deur van de keuken naar de gang hebben we een mooie glasstrook gemaakt zodat er wel een verbinding tussen de keuken en de voordeur is behouden. Bij de voordeur kwam er onder oude tegelvloer nog de originele terrazzo vloer tevoorschijn. deze hebben we nog goed kunnen oppoetsen. Ook hadden de bewoners bij de buren gekeken hoe het originele vestibule tegelwerk was en deze hebben we vervolgens helemaal nagemaakt. het is een erg fraai eind resultaat geworden. ... lees meerlees minder

2 weken geleden

Keps Bouw

In Schalkwijk Haarlem zijn we momenteel bezig met een dak uitbouw. De woning had al een kamer op de 2de verdieping maar wilde graag het ruime achter en het wat kleinere voor balkon bij de woning trekken omdat ze daar de extra ruimte goed konden gebruiken. De nieuwe verdieping zal straks 2 slaapkamers een badkamer en een was / CV-ruimte bevatten. De buiten afwerking zullen we zo veel mogelijk met originele details en kleurstelling uitvoeren. Zodat het bijna niet opvalt dat dit een latere toevoeging betreft. ... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

In de Kleverpark buurt Haarlem zijn we deze week op twee plekken aan de fundering voor een uitbouw bezig. Beide uitbouwen zijn voorzien van heipalen. We passen geïsoleerde onder platen toe voor maximaal rendement van de vloerverwarming die er straks op komt. Beide verbouwingen krijgen een groot portaal om de bestaande achtergevel te kunnen open maken.
Weer 2 mooie projecten waar we onze kennis en kunde goed kunnen toepassen.
... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

In Heemstede zijn we momenteel een losse garage naast de woning aan het ombouwen tot volwaardige speel/tuinkamer. De niet geïsoleerde garage staat een paar meter vrij van de woning en werd hoofdzakelijk gebruikt als opslag. We hebben de meeste wanden van de garage er uit gehaald en vervangen voor grote glas kozijnen gelijk aan de bestaande uitbouw. Door middel van een nieuw deel fundering gaan we de bestaande woning en de garage aan elkaar verbinden. Vanuit de kruipruimte trekken we de CV- leiding en elektra uit bestaande woning door. Een daklicht met ventilatie stand zorgt voor extra dag ligt in de verste hoek van de nieuwe ruimte. De buitenkant wordt afgewerkt met houten Fraké latten. Er ontstaat zo echt een mooie lichte ruimte die echt een toevoeging van de woning zal worden. ... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In de Waarderpolder Haarlem wordt er Hard gewerkt aan onze nieuwe werkplaats en kantoor. Nadat de kanaalplaten van de verdiepingsvloer waren gelegd hebben we deze van een druklaag voorzien. Daarna is de kalkzandsteen lijmer terug gekomen voor de wanden op de eerste verdieping.
Toen dit klaar was kon het staal er op, als eerste de kolommen en daarna de vakwerk spanten.
Tegelijk hebben wij de laatste vloeren in het staal gelegd om de vloer in het overstek gelijk door te trekken.
Je kan nu al goed zien hoe het gaat worden.
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Santpoort zuid is een hoop gebeurd sinds de laatste update.
De buitenkant van het tuin huis is zo goed als klaar. Het boven dak is een deel uitgebouwd en van leien voorzien. Hierdoor ontstaat een ruimte die als slaapkamer kan fungeren. Op de begane grond hebben we de achtergevel waar nu het rabat nieuw opgetrokken en het plafond verhoogd. Ook hebben we nieuwe kozijnen geplaatst. Door de binnenruimtes open te maken is een zeer prettige woonruimte ontstaan. Wij vinden het een erg geslaagde transformatie.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Jo ziet er weer proper gedaan uit!

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Amsterdam Noord zitten we in de eind fase van de afbouw.
Alle wanden zijn opgetrokken en voorzien van de juiste installaties.
De deurkozijnen zijn geplaatst en er zijn 2 verdiepings hoge schuifdeuren installeert. Ook hebben de beide badkamers een terrazzo vloer gekregen. Daarna hebben we alle wanden en plafonds sausklaar gestuct. Komende week gaat de tegelzetter beginnen met de wanden van de badkamers en de vloer van het toilet en het washok. Daarna is het nog de deuren installeren en het één en ander af timmeren en dan is het aan de parketmannen de schilder om het af te maken. Het eind komt snel in zicht, met dit fantastische uitzicht over Amsterdam
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

Op de Zomerkade Haarlem zijn we voor de Protestantse kerk in combinatie met inekesmituitvaartverzorging.nl/ een uitvaart centrum aan het realiseren. De ruimte welke tegen de kerk aan ligt is in het verleden een tand artsen praktijk maar krijg nu een nieuwe functie. Op de begane grond komen 2 rouwkamers en op de 1ste verdieping komt het kantoor met 3 kantoorkamers. Het geheel was slecht tot niet geïsoleerd. We hebben daarom voorzet wanden toegepast en alle plafonds geïsoleerd. Ook hebben we op de begane grond 2 wanden uitgebroken zodat 1 ruime kamer ontstaat. Ook zijn er wat deuren verplaatst zodat er met een kist makkelijk door de ruimtes bewogen kan worden.
Het is weer iets anders dan een woonhuis maar wel mooi dat we hieraan mogen meewerken.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Wauw Tijs dat is bijzonder en leuk ook voor Ineke. Suc6 weer, maar dat wordt vast prachtig

3 maanden geleden

Keps Bouw

In het Ramplaan kwartier Haarlem zitten we vol in de afbouw. De stukadoor heeft binnen alles strak afgewerkt en momenteel is de tegelzetter de laatste hand aan het leggen aan de visgraat hout look tegel in de huiskamer. In de toilet en de gang is er voor terrazzo gekozen en dat ziet er fantastische uit. Het Hout voor de buitengevel is ook aangekomen en dat staat voor deze week op de planning. laatste loodjes voor de oplevering. ... lees meerlees minder

3 maanden geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal zijn we momenteel druk in de afbouw fase. De stucadoors zijn de laatste wanden en plafonds aan het smeren. De tegelzetter is bezig met de tegels voor de keuken. De parket mannen zijn het oude parket aan het opschuren en aan het lakken en de begane-grond van nieuw parket aan het voorzien. Wij zijn momenteel wat kasten aan het inbouwen in de slaapkamers en ondertussen is de schilder druk bezig alles te schuren en in de grond te zetten. Het eind punt is in zicht en het gaat weer prachtig worden. ... lees meerlees minder

3 maanden geleden

Keps Bouw

Voor een goede klant van ons zijn we momenteel de 2de fase van zijn kantoor verbouwing aan het realiseren. Hebben we eerder op de eerste verdieping de kantoor ruimtes aangepakt was het nu tijd voor het magazijn en test ruimtes op de begane-grond.
We hebben eerst de gehele bestaande indeling ( wanden en plafonds) verwijderd om een open plan te creëren. Daarna hebben we alle vloeren geëgaliseerd en alle wanden gestukadoord. Al het installatiewerk vervangen en strak in goten aangebracht. Het plafond inclusief installatie zwart gespoten. Daarna hebben we een industrie gietvloer aangebracht en zijn de glazen wanden geplaatst. Ook heeft de toiletgroep een remake gekregen met nieuwe tegels en sanitair. Momenteel zijn we het glas aan het vervangen voor Hr++ melk glas zodat niemand ongevraagd kan meekijken. Het begint weer een strak geheel te worden.
... lees meerlees minder

laad meer