13 uren geleden

Keps Bouw

In het Ramplaan kwartier Haarlem zitten we vol in de afbouw fase van de verbouwing. De PVC vloer is op de nieuwe vloer met vloerverwarming aangebracht. De stucadoor heeft de wanden en plafonds weer strak getrokken. En momenteel is de bewoonster druk aan het schilderen en zijn wij alles aan het aftimmeren.
Ook de badkamer op de eerste verdieping begint goed vorm te krijgen. We hebben de ingang van de badkamer naar de slaapkamer verplaatst. daardoor is de indeling ook verandert. Er komt een inloop douche met daarnaast een wasbak. achter de inloop douche hebben we nog een nette wc opstelling gemaakt. De wanden van de badkamer wordt met beton ciré afgewerkt. De laatste loodjes zodat er eind van de maand verhuist kan worden.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Keps werk ,ijzer sterk 💪

Pauline Baartmans

2 weken geleden

Keps Bouw

In Heemstede is er een hoop gebeurd sinds de laatste update. We hebben de kruipruimte een cellenbeton vullaag aangebracht. Boven de kelder hebben we lewisplaten geplaatst. vervolgens hebben we vloerverwarming over de hele begane grond geplaatste en de vloer met een cement deklaag afgewerkt. Ook hebben we alle cv leidingen en elektra in de vloeren weg gewerkt en daarna alles weer netjes dicht gegipst ter voorbereiding voor de stucadoor. In de keuken hebben we ter plaatse van het kookeiland een verlaagd deel in het plafond gemaakt voor de afzuigkap. Momenteel is de stucadoor druk bezig om alles weer strak te maken. Zo gaan we in een mooi tempo richting de afbouw ... lees meerlees minder

2 weken geleden

Keps Bouw

Op de grens tussen Haarlem en Overveen hebben we een mooi project afgerond. We hebben de woning helemaal gestript, een stukje uitgebouwd en daarna weer helemaal opgebouwd. Het uitgangspunt was dat de bestaande woning zo veel mogelijk in stijl moest worden herbouwd met zo veel mogelijk detail. Denken aan terrazzo vloer terug in de gang en wc. De juiste koplatten en een nieuwe vestibule in oude stijl.
Ook hebben we het dakje boven de voordeur terug gebouwd.
De uitbouw hebben we juist heel modern gemaakt. Een grote vouwwand waardoor de hele achtergevel open kan. Een strak daklicht en moderne keuken. Wij kijken terug op een zeer succesvolle verbouwing.
Architect : jilles@studiosaam.nl
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Matthias Masscheleyn 🤠

3 weken geleden

Keps Bouw

Na het heien van de palen hebben we niet stil gezeten voor onze nieuwe werkplaats en kantoor. De grondwerker heeft het terrein afgegraven ter voorbereiding voor de fundering. Momenteel is de vlechter druk in de weer het wapeningsstaal. We gaan eerst de balken storten waarna het vloerveld gaan voorbereiden om te storten. deze vlinderen we daarna in één keer af zodat er een mooie strakke vloer ontstaat voor de nieuwe loodsen. ... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

In het Ramplaankwartier Haarlem is hard doorgewerkt sinds de laatste update. Aan de achterkant van de woning was de aanbouw voor een groot deel afgewerkt als serre. Er was een klein stukje dak boven de keuken maar die was door vroegere lekkages en wat achterstalling onderhoud niet heel goed meer. De wens van de nieuwe bewoonster was om de ruimte echt bij de woning te betrekken. We hebben de serre gedemonteerd en in de achtergevel mooie openslaande deuren naar de tuin gemaakt. Waardoor de tuin nu ook echt onderdeel van de woning is geworden. Ook hebben we het gehele dak vervangen en op één hoogte gemaakt waardoor het serre deel een stuk hoger werd. Als de regen weer het land uit is gaan we nog een lichtstraat aanbrengen. Gevoelsmatig is de woning ruimer geworden zonder dat er echt vierkante meters bij zijn gekomen. ... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

In de Leidsevaartbuurt Haarlem hebben we de zijgevel helemaal opgemetseld. We hebben zowel voor als achter een geheel nieuwe dakkapel gebouwd. En zijn nu buiten bezig alles weer netjes af te werken en dicht te maken. Door de aanpassing van de kap ontstaat er een veel ruimere 2de verdieping. Hierdoor ontstaat er ruimte voor 2 slaapkamers een badkamer en een CV ruimte. De laatste loodjes en dan is de buitenkant klaar. De bewoners gaan het zelf binnen afmaken. ... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

Gister is de laatste van de 137 heipalen die het ons nieuwe kantoor en werkplaats gaan dragen in de grond geslagen. Dat is natuurlijk niet een moment dat we helemaal onopgemerkt wilden laten gaan en daarom hebben we met het personeel en andere betrokkenen geproost op een voorspoedige start van de bouw. Het project heeft als werknaam De mooie Nel gekregen en gelukkig is daar een bijpassend biertje voor.
Pand is samen met: Eggink Schilders BV
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Gaan we n paar mooie tegels voor het gasten toilet zoeken?.... ga ik helpen natuurlijk!

Lekker bezig thijs

Gefeliciteerd! Plaats een grote windmolen in je achtertuin. Levert veel geld op.

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Heemstede zijn we aan een nieuw project begonnen. De nieuwe bewoners willen de beganegrond en de toiletten en badkamer moderniseren en aanpassen naar hun wensen. Zo hebben we het plafond op de beganegrond gestript zodat we het elektra kunnen aanpassen maar ook de cv leidingen voor de radiatoren op de eerste verdieping kunnen weg werken. en als we dan toch bezig zijn pakken we gelijk een stukje extra geluidsisolatie in de vloeren mee.Ook hebben we de wand tussen de keuken en huiskamer weg gehaald en vervangen voor een stalen portaal. Hierdoor ontstaat straks een mooie grote woonkeuken. De houtenvloer moest er ook aan geloven, we vullen de kruipruimte weer met cellenbeton om er vloerverwarming te realiseren. Klaar voor de toekomstige energie transitie. Ook de badkamers en WC's gaan we geheel vernieuw maar daarover later meer. ... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

We zijn in het Ramplaankwartier Haarlem aan een nieuwe klus begonnen. We gaan een mooie tussen woning geheel naar smaak van de nieuwe eigenaar moderniseren.
We hebben de houten balklaag vervangen voor cellenbeton om hier in een latere fase met vloerverwarming overheen te gaan. Een leuk detail is dat de keuken moest blijven staan. dus we hebben de balken van de keuken ingestort in de cellenbeton ondervloer en daarna pas de balken doorgezaagd. Ook hebben we een wand in de keuken weg gehaald zodat er extra keuken kasten kunnen komen. We gaan de entree deur van de hal naar de huiskamer verplaatsen en er komt een gehele nieuwe achtergevel met open slaande deuren naar de tuin en het serre dak wordt vervangen voor een traditioneel dak met dakbedekking en daarin een daklicht. Ook op de eerste verdieping gaan we de boel stevig omgooien. Er komt een nieuwe badkamer en we verplaatsen de ingang van de gang naar direct in de slaapkamer. Ook verplaatsen we de CV installatie die nu in het trapgat hang en werken we al het leidingwerk weg. Een leuke klus in een leuke wijk.
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

Vandaag is de eerste echt dag dat de nieuwbouw van ons kantoor samen met Eggink Schilders BV gaat starten. De landmeter gaat de 137 heipalen uitzetten die nodig zijn om het pand te dragen. Maandag gaat de heier starten om de 7 meter lange palen de grond in de beuken. We gaan de bouw in fases uitvoeren omdat we ook voor onze andere klanten maximaal willen blijven bouwen. We hebben de wens om begin 2020 te kunnen verhuizen. Dan zou het mooie pand wat nu nog een render is realiteit moeten zijn.
Wij kijken daar al enorm naar uit!
Architect: @Chris Collaris
... lees meerlees minder

Vandaag is de eerste echt dag dat de nieuwbouw van ons kantoor samen met Eggink Schilders BV gaat starten. De landmeter gaat de 137 heipalen uitzetten die nodig zijn om het pand te dragen. Maandag gaat de heier starten om de 7 meter lange palen de grond in de beuken. We gaan de bouw in fases uitvoeren omdat we ook voor onze andere klanten maximaal willen blijven bouwen. We hebben de wens om begin 2020 te kunnen verhuizen. Dan zou het mooie pand wat nu nog een render is realiteit moeten zijn. 
Wij kijken daar al enorm naar uit!
Architect: @Chris CollarisImage attachmentImage attachment

reageer via Facebook

Wauw super Tijs. Heel veel suc6

Mooie plek Tijs Van Der Spek

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Amstelveen hebben we afgelopen jaar een mooie zolder verbouwing gedaan. Er zijn 2 grote dakkapellen voor en achter geplaatst waardoor de zolder een volwaardige verdieping werd. We hebben een luxe badkamer gerealiseerd naast een ruime slaapkamer die een mooie kasten oplossing in de punt heeft gekregen. Op de overloop is ruimte voor extra kasten gekomen en naast de overloop is nog een washok gecreëerd. Omdat de badkamer en wc op de 1ste verdieping en de begane grond ook iets gedateerd waren is er voor gekozen om die gelijk in de stijl van de nieuwe extra badkamer mee te trekken. Deze zijn geheel gestript en opnieuw door ons opgebouwd. Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat het iets langer heeft geduurd dan we oorspronkelijk beoogt hadden maar met dank voor het geduld van de opdrachtgevers hebben we er wel echt iets heel moois van mogen maken.
Wij kijken trots terug op het gerealiseerde werk en begrijpen dat de bewoners er ook erg blij mee zijn.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Het is ook schitterend geworden

geweldig Jongens

Keps werk IJZER STERK

2 maanden geleden

Keps Bouw

In de Leidsevaartbuurt Haarlem zijn we met een leuke dak klus bezig. De hoekwoning heeft aan de vrije kant van het dak voor en achter nog 2 schuine delen. In het nieuwe ontwerp vervallen deze en wordt de buitengevel in een punt recht opgetrokken. Gelijk vervangen we de 2 dakkapellen aan de voor en achterkant. Hierdoor ontstaat een geheel nieuw plattegrond voor de 2de verdieping. Het dakvlak en dakkapel aan de voorkant zit er al weer bijna op en volgende week wordt het prachtig weer om het dakvlak achter aan te pakken. ... lees meerlees minder

laad meer