2 weken geleden

Keps Bouw

In het centrum van Haarlem zijn we momenteel met een houtrot herstel klus bezig. De schilder kwam er tijdens de laatste inspectie beurt achter dat het schilderen in deze staat nutteloos was en daarom werden wij gevraagd de boel weer toekomst proof te maken. De opdrachtgevers wilden gelijk alles in Hr++ glas hebben. Omdat er een aantal glas in lood ramen tussen zaten hebben we die in een eerdere fase al gedemonteerd en in isolatieglas laten zetten. Nu kunnen we gaan beginnen met de boel weer op te bouwen. We zullen een groot aantal stukken hout moeten vervangen. Ook gaan we alle kwetsbare punten gelijk meenemen zodat deze geen nieuwe problemen zullen veroorzaken. Een leuke klus om de kozijnen weer in hun oude glorie te brengen. ... lees meerlees minder

In het centrum van Haarlem zijn we momenteel met een houtrot herstel klus bezig. De schilder kwam er tijdens de laatste inspectie beurt achter dat het schilderen in deze staat nutteloos was en daarom werden wij gevraagd de boel weer toekomst proof te maken. De opdrachtgevers wilden gelijk alles in Hr++ glas hebben. Omdat er een aantal glas in lood ramen tussen zaten hebben we die in een eerdere fase al gedemonteerd en in isolatieglas laten zetten. Nu kunnen we gaan beginnen met de boel weer op te bouwen. We zullen een groot aantal stukken hout moeten vervangen. Ook gaan we alle kwetsbare punten gelijk meenemen zodat deze geen nieuwe problemen zullen veroorzaken. Een leuke klus om de kozijnen weer in hun oude glorie te brengen.Image attachmentImage attachment

2 weken geleden

Keps Bouw

Voor een klant waar we een paar jaar geleden ook een verbouwing hebben gedaan zijn we nu op IJburg Amsterdam hun nieuwe huis aan het verbouwen. Ze waren op zich redelijk tevreden met de nieuwe woning alleen de 2de verdieping was niet helemaal ingedeeld naar hun wensen. Het uitgangspunt was een extra slaapkamer en een badkamer op de 2de verdieping en een open ruimte die als kantoor kan fungeren. Ook gaan we de hele woning nog even een fris laagje verf geven zodat het echt weer allemaal als nieuw is. We doen ons best om de meeste werkzaamheden in 4 weken af te ronden zodat ze eind van de maand kunnen verhuizen. ... lees meerlees minder

2 weken geleden

Keps Bouw

In Heemstede hebben we vorige week een verbouwing afgerond en de woning opgeleverd.
Erg trots zijn we op het eindresultaat.
We hebben de begane grond echt grondig gestript en de oude keukenmuur vervangen door een stalen portaal. Ook is de houten vloer vervangen door cellenbeton inclusief vloerverwarming over de hele verdieping. We hebben de ensuite-kast aangepast door de deuren aan rails te hangen en door de loze ruimte boven de deuren was in extra kast ruimte om te toveren. Ook hebben we al het leidingwerk aangepast en in de wanden en plafonds netjes weg gewerkt.
De vloer heeft bij de entree, gang, wc, en keuken een terrazzo afwerking gekregen. In de huiskamer ligt een eiken visgraat parket. Op de verdieping zijn de badkamer en de wc helemaal vernieuwd. Ook hebben de begane grond en 1ste verdieping helemaal geschilderd waardoor een heel strak en compleet eind resultaat behaald is.
Na de oplevering konden de bewoners direct hun nieuwe stek betrekken.
... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

In de Leidsevaart buurt Haarlem zijn we nu al even klaar maar wil toch nog even het eindresultaat zonder steiger delen. We hebben op de 2de verdieping de zijgevel recht getrokken. Hiervoor hebben we de muur opgemetseld. De bestaande balklaag aangepast. en 2 nieuwe ruime dakkapellen gemaakt. Behalve dat het er nu van buiten een stuk netter uit ziet is de verdieping ook veel beter bruikbaar en kon er een extra kamer worden gecreëerd. Binnen heeft de opdrachtgever zelf de indeling gerealiseerd. Een mooi samenspel met maximaal resultaat. ... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Mooi geworden!

3 weken geleden

Keps Bouw

op de nieuwbouw van ons nieuwe werkplaats zijn we druk bezig geweest met de fundering en de begane grondvloer.
Na de funderingsbalken te hebben gestort hebben we het vloerveld uitgevlakt en isolatieplaten gelegd. Daarover is een eerste laag wapening staal geplaatst. op de onder wapening hebben we de vloerverwarmingsnetten geknoopt. Omdat we gasloos bouwen wordt het hele pand met een warmte pomp via vloerverwarming verwarmd. Nadat de vloerverwarmings-buizen zijn aangebracht konden we de boven wapening plaatsen. Waarna we 190 kuub beton hebben gestort die de vloer maakt. We hebben het beton gelijk in het werk gevlinderd waardoor een extra sterke en vlakke vloer ontstaat.
Nu we de grond uit zijn kunnen we de lucht in voor de volgende fase!!!
... lees meerlees minder

4 weken geleden

Keps Bouw

In het Ramplaan Kwartier in Haarlem hebben we vanmorgen een mooie verbouwing afgerond. De woning is flink onder handen genomen. We hebben de glas serre er af gehaald en er een volwaardige achtergevel inclusief grote openslaande deuren naar de tuin gemaakt. Ook hebben we het platte dak vervangen en een daklicht aangebracht.
We hebben de houtenbalk laag vervangen voor cellen beton en met vloerverwarming. We hebben de deur van de hal naar de huiskamer verplaatst en ook de meterkast die de hal bij de voordeur heel smal maakte is naar de trapkast verhuist.
Boven hebben we de hele badkamer vernieuwd en toegang tot de badkamer direct naar de slaapkamer gemaakt. Ook hebben we de CV ketel uit de gang verplaatst en al het leidingwerk weg gewerkt.
En hele klus maar we hebben op deze manier het maximale uit de woning gehaald met het wensen pakket van de nieuwe bewoonster.
Wij kijken weer terug op een hele fijne verbouwing en gaan vol energie door naar een volgende klus.
... lees meerlees minder

4 weken geleden

Keps Bouw

In Heemstede zijn we druk bezig de laatste loodjes af te ronden om volgende week de woning over te dragen aan de nieuwe bewoners. De begane grond en eerste verdieping hebben we helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Op de begane grond hebben we de keuken open gebroken en over de hele verdieping vloerverwarming aangelegd. Ook hebben we de ensuite kast onder handen genomen door, we hebben de deuren aan rails gehangen zodat er geen strip op de vloer hoeft en we hebben extra kast ruimte boven de deuren gemaakt. Op de eerste verdieping hebben we al het leidingwerk voor de CV installaties weg gewerkt en nieuwe radiatoren geplaatst. Ook zijn de toiletten en badkamer geheel vernieuwd. Ook is alles gestuct en daarna lekker in de verf gezet. We hebben samen met de opdrachtgevers zo veel mogelijk gekeken hoe we de originele details van de woning zo veel mogelijk konden handhaven of soms zelfs verbeteren.
Het begint echt een prachtig fris huis te worden.
Wij kijken er naar uit om volgende week de sleutels over te dragen
... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

We blijven even in het hoekje speciale verbouwingen.
We zijn namelijk al een paar weken in Amsterdam bezig de kleedkamers van De Kleine Komedie aan het verbouwen. Een iconische plek in hartje centrum. Er is maar een korte zomersluiting dus er zit redelijk wat druk op. De oude situatie was veel gekleurd trespa en paarse plafonds. Ook waren de badkamers zeer gedateerd. We hebben de hele boel grondig leeg getrokken en alles weer strak en vlak gemaakt. Ook is er voor gekozen om meer wit en aardse kleuren toe te passen om het geheel wat rustiger te maken. Het is heel leuk om mee te mogen bouwen aan een gebouw met zo veel geschiedenis. Waar wij nu ook een heel klein beetje onderdeel van zijn.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Wat leuk om zo de verbouwing te zien in de foto's. Zouden wij deze ook mogen gebruiken?

1 maand geleden

Keps Bouw

Er zijn altijd van die plekken waar het net even wat specialer is om te verbouwen. De basisschool waar je het grootste deel van je eerste jeugd hebt doorgebracht is zo'n plek.
Het voelt daarom ook extra speciaal dat we vandaag op de Joshephschool in Bloemendaal zijn gestart.
We werden benaderd door BOW Architecten uit Haarlem of we tijd en zin hadden om 2 bijles lokalen te realiseren. Hiervoor moest wel de conciërge en opslaghoek op de schop. Ook moet de trap naar de kelder onder deze ruimte verplaatst worden. Na het uitwerken van de technische haalbaarheid en het vast stellen van het budget konden we aan de slag.
Natuurlijk zitten we gebonden aan de schoolvakantie's dus er zit wel wat tijddruk op.
Wij hebben er weer heel veel zin in om 2 fijne lokale te maken waar de leerlingen straks rustig bijles kunnen krijgen.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Ik ben zooo benieuwd!!! Wat zullen wij er straks plezier van hebben.... maar wat een klus!!! Succes mannen!!!

1 maand geleden

Keps Bouw

We hebben gister met het hele bedrijf een team uitje naar Circuitpark Zandvoort gemaakt, om te kijken wie de echte Max onder ons is.
Het was een onvergetelijke dag waarin we met een Suzuki Swift een slalom tijdproef hebben gedaan ( met wisselend succes ;-)). Daarna mochten we aan het echte werk beginnen. Eerst zelf in een Porsche 911 een paar rondjes. Daarna mochten we meerijden met een professionele coureur om een te zien hoe het echt moest. En toen we dat eenmaal wisten mochten we het ook nog eens proberen in een Lamborghini Huracán.
Om de adrenaline een beetje te laten zakken hebben we daarna nog heerlijk samen op het strand gegeten.
Fantastische om te zien hoe een groep unieke mensen toch echt één team is!
Team Keps Bouw
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Geweldig! Wat zullen jullie genoten hebben!

Daar mag je trots op zijn

Wat gezellig en wat gaaf

1 maand geleden

Keps Bouw

In het Ramplaan kwartier Haarlem zitten we vol in de afbouw fase van de verbouwing. De PVC vloer is op de nieuwe vloer met vloerverwarming aangebracht. De stucadoor heeft de wanden en plafonds weer strak getrokken. En momenteel is de bewoonster druk aan het schilderen en zijn wij alles aan het aftimmeren.
Ook de badkamer op de eerste verdieping begint goed vorm te krijgen. We hebben de ingang van de badkamer naar de slaapkamer verplaatst. daardoor is de indeling ook verandert. Er komt een inloop douche met daarnaast een wasbak. achter de inloop douche hebben we nog een nette wc opstelling gemaakt. De wanden van de badkamer wordt met beton ciré afgewerkt. De laatste loodjes zodat er eind van de maand verhuist kan worden.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Keps werk ,ijzer sterk 💪

Pauline Baartmans

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Heemstede is er een hoop gebeurd sinds de laatste update. We hebben de kruipruimte een cellenbeton vullaag aangebracht. Boven de kelder hebben we lewisplaten geplaatst. vervolgens hebben we vloerverwarming over de hele begane grond geplaatste en de vloer met een cement deklaag afgewerkt. Ook hebben we alle cv leidingen en elektra in de vloeren weg gewerkt en daarna alles weer netjes dicht gegipst ter voorbereiding voor de stucadoor. In de keuken hebben we ter plaatse van het kookeiland een verlaagd deel in het plafond gemaakt voor de afzuigkap. Momenteel is de stucadoor druk bezig om alles weer strak te maken. Zo gaan we in een mooi tempo richting de afbouw ... lees meerlees minder

laad meer