Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 dagen geleden
In Heemstede zijn we aan een grote interne renovatie begonnen. De gehele begane grond gaat op de schop en krijgt een nieuwe indeling. Waar de keuken eerst apart zat zal deze de nieuwe opzet onderdeel uitmaken van de woonruimte. De aangrenzende garage welke deels al woonruimte was krijgt een mooi puntdakje in plaats van plat dak. De entree wordt vergroot door de wc een nieuwe positie te geven. Ook krijgt de gehele verdieping vloerverwarming en een nieuwe elektrische installatie. Ook de zolder verdieping gaat geheel op de schop. De mooie puntkap wordt in het nieuwe ontwerp in de kamers extra geaccentueerd en krijgen een vide verdieping. Ook komt er een nieuwe badkamer. Met wat extra daklichten in de kap creëren we maximaal daglicht beleving op de zolder. Al met al een grote en leuke verbouwklus waar we onze kwaliteiten weer maximaal kunnen inzetten. ... lees meerlees minder
1 week geleden
In Overveen hebben we een verhoogde serre geheel vervangen. De oude serre was slecht geïsoleerd en de kozijnen enkel glas en sloten niet meer goed. We hebben de basis van de serre hergebruikt en daarop een geheel nieuwe serre opgebouwd. Mooie hoge schuifdeuren met Hr++ glas geven een luxe uitstraling. Ook hebben het oude kozijn tussen de huiskamer en serre stond verwijderd waardoor de serre een volwaardige toevoeging van de kamer wordt. Door de plafond in de kleur van de wanden mee te schilderen geeft de hoge ruimte toch wat geborgenheid.
Ook hebben we boven de serre de twee dubbele balkondeuren vervangen voor nieuwe ook hier weer met Hr++ glas.
Ook hebben we een nieuw balkon hek gerealiseerd.
Al met al een mooie metamorfose met een goed geïsoleerd eindresultaat.
... lees meerlees minder
2 weken geleden
Op onze nieuwbouw locatie in de Waarderpolder zijn we na een momenteel volle bak bezig de houten gevels van de eerste verdieping te realiseren. Ook hebben we alle dakranden en dakopstanden voor de patio en de daklichten zo voorbereid dat dakdekker volgende week de isolatie en dakbedekking aan kan brengen. Zodra het dak er op zit en de gevels dicht zijn zijn we wind en waterdicht. Vanaf dat moment kunnen we vol de binnenzijde gaan afbouwen. Het proces van onze nieuwe bouw gaat minder snel dan we vooraf bedacht hadden, dit heeft te maken dat we weinig tot geen concessies wilde doen op het ontwerp. En we hebben nog al een ambitieus ontwerp. Dat betekende dat we elke keer heel goed naar de juiste partij moesten zoeken om het niet onbetaalbaar te laten worden. Met het einde in zicht durf te zeggen dat het exact zo wordt als we op dag 1 bedacht hebben. ... lees meerlees minder
3 weken geleden
... lees meerlees minder
3 weken geleden
Tijdlijnfoto's ... lees meerlees minder
3 weken geleden
We hebben de afgelopen weken tussen de buien en de sneeuw door een dak uitbouw waterdicht kunnen opzetten. We hebben 2 dagen het dak "open" gehad. we zijn momenteel binnen bezig met de binnenwanden, het elektra en wegwerken alle opbouw leidingwerk van de CV.
Als we klaar zijn is van een vliering geen sprake meer maar kunnen we over een volwaardige zolder verdieping spreken met slaapkamer, waskamer en nog een losse berging.
... lees meerlees minder
4 weken geleden
In de Haarlemmer Hout begint de verbouwing zijn eind te naderen. Boven is alles geschilderd en klaar. De tuin is in de basis aangelegd. De keuken is geinstaleerd. De houten stoken parket wordt momenteel gelegd waarna de schilder de laatste pintjes kan afmaken op de begane grond. Daarna is het elektra afmonteren en er kan verhuisd worden!! ... lees meerlees minder
1 maand geleden
In Heemstede hebben onze mannen enorm hard gewerkt om de afgebroken dakconstructie weer in vergrote vorm op te bouwen.
De verdiepingsvloer is verzwaard zodat dit een volwaardige woonverdieping kan worden. Daarna is verhoogde kap geheel opnieuw opgebouwd. Een leuke timmerklus en het resultaat is gelijk zichtbaar. De nok is 1,5 meter omhoog gegaan waardoor er aanzienlijk meer ruimte ontstaat. Op zolder komen straks 2 slaapkamers en de voorbereiding voor een toekomstige badkamer.
Wat we beneden gaan doen verhul ik in een toekomstige update.
... lees meerlees minder
1 maand geleden
Op het Krim in Haarlem hebben we een vrijstaande garage omgebouwd tot 2 functies. We hebben een vliering met vaste trap aan het begin deel gemaakt zodat je met de garage deuren de fiets binnen kan zetten en op de vliering nog een hoop spullen kwijt kan. Het tweede deel hebben we omgebouwd tot thuis werk-school plek. Ook heeft de wijn verzameling van de eigenaar een mooie plek gekregen. Door openslaande deuren aan de zijkant van de schuur te maken naar de tuin en groot daklicht voor natuurlijk licht te installeren ontstaat een erg prettige plek. De wanden, dak en vloer hebben we goed geïsoleerd en omdat er zonnepanelen op het huis liggen hebben we er voor gekozen elektrische vloerverwarming toe te passen. De meubelmaker heeft vervolgens de de wijnkasten prachtig ingebouwd.
Zo zie je dat woning zich blijven aanpassen naar de tijdgeest en dat er altijd passende oplossingen zijn voor nieuwe ontwikkelingen.
Wij (n zijn erg trots op het eindresultaat!!
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Je zal het maar hebben ;-)!

Prachtig geworden 👍

1 maand geleden
In Amsterdam zijn we momenteel druk bezig met de laatste fase van de verbouwing. De houten vloer is gelegd inclusief vloerverwarming. De badkamers zijn betegeld en worden ondertussen afgemonteerd. De schilder is bezig alles van een mooie laag latex te voorzien. De elektricien is druk in de weer met het afmonteren van alle punten en dat zijn er nog al wat want we hebben hier een smart home systeem aangelegd. En wij zijn ondertussen het dak aan het voorbereiden op een nieuw dakterras. Met een mooi elektrische luik en vaste trap heb je straks perfect toegang tot het dak. Boven de badkamer komt een beloopbaar daklicht welke vlak in het vlonderdek wordt opgenomen.
Het einde komt nu echt in zicht en het gaat echt een heel stoer huis worden.
... lees meerlees minder
2 maanden geleden
In Heemstede zijn we na weken slopen weer begonnen aan het opbouwen van de woning. we zijn een dak verhoging aan het realiseren en om dat voor elkaar te krijgen moet eerst het bestaande dak er af. Ook moest de constructie verzwaard worden waardoor er weinig van de woning overbleef. We hebben de staalconstructie omdat er geen dak op zat als één geheel portaal in gehesen. Voor ons een unieke ervaring omdat er eigenlijk nooit de ruimte is om dat te doen. Nu de nieuwe constructie in geplaatst is kunnen we weer beginnen met de wederopbouw. Eerst zijn we alle vloeren aan het herstellen waarna we de wanden van de eerste verdieping kunnen optrekken. Dit is altijd een mooie fase omdat er veel zichtwerk is. ... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Matthias Masscheleyn voor het perfecte sloopwerk moet je bij KEPS zijn!

laad meer