1 week geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal zijn we voor een vaste klant druk in de weer geweest. Het bestaande pannendak had zijn technische levensduur wel gehad en was aan vervanging toe. We hebben alle pannen verwijderd, waterdichte folie aangebracht en daarna het geheel met nieuwe pannen weer dicht gelegd. Met als eind resultaat een mooi nieuw strak dak.
Ook was er een wens om vanuit de kamer op de entree verdieping meer connectie met de tuin en de keuken te hebben. We hebben hiervoor een extra trap geplaatst zodat deze ruimte meer verbonden zijn. Ook hebben we een oud raam naast de nieuwe trap die in het verleden dicht gemaakt was weer geopend voor meer natuurlijk daklicht.
... lees meerlees minder

2 weken geleden

Keps Bouw

In Aerdenhout hebben we naar wens van de klant en architect aanvullend nog de gevelkozijnen van het het bestaande deel van de woning aangepast. Dit zodat we de perfecte aansluit details konden uitwerken zonder daar later mee in de knel te komen. We hebben vier grote raam partijen voorbereid en één smal glasstrook aan de oprit kant. Binnen hebben we nu alles stuc klaar en die gaat dan ook dit weekend al beginnen. Op de eerste verdieping zijn we zelfs al de vloer aan het leggen en aan het schilderen. Alles komt nu samen en de transformatie wordt steeds duidelijker. We zijn erg trots op wat we tot nu toe al hebben neergezet en kijken er naar uit naar het moment dat het straks helemaal klaar en afgewerkt is.
Ontwerp: DRAW Architecten
... lees meerlees minder

2 weken geleden

Keps Bouw

Op de grens tussen Haarlem en Overveen zitten we vol in de afbouw fase. Afgelopen week is de vouwwand voor de uitbouw geleverd en geplaatst waarna we de laatste wanden konden sluiten voor de stucadoor. En dat was maar goed ook wand die stond al te trappelen om verder te kunnen. De eerste verdieping is nu zo goed als gestuct en kunnen we aan het aftimmeren beginnen. Op de begane grond is de stucadoor momenteel bezig alles wit te kalken en zoals altijd brengt de stuclaag alles bij elkaar. Het ziet er super strak uit. Volgende week gaat de metselaar de nieuwe buitengevel aanpakken en ook dat belooft iets speciaals te worden. Zo gaan we in mooi tempo richting de oplevering! ... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal is een hoop gebeurd sinds we de cellenbeton vloer gestort hebben. We hebben de het nieuwe kozijn voor de uitbouw geplaatst. ook zijn de wanden opgetrokken en is de balklaag en het dak voor de uitbouw gebouwd. Hierdoor hadden we een goed plateau om de steiger op te zetten om het dakkapel te vervangen. De oude was zo slecht dat vervangen de beste optie was. Ook hebben we één oud lekkend dakraam verwijderd en weer dicht gemaakt met pannen. En een tweede dakraam hebben we voor een nieuw goed geïsoleerd exemplaar vervangen. Ook binnen zijn we hard bezig met de loodgieters en elektra installatie en om alles voor te bereiden voor de gipsplaten. Volgende week komt de vloerverwarming voor de begane grond en direct daarna de dekvloer. Ook kunnen we van boven naar beneden langzaam de wanden gaan sluiten ter voorbereiding voor de stukadoor. ... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

In Heemstede zitten we in de afrondende fase van een zolder renovatie. De oude dakkapel was aan vervanging toe en de kap was niet geïsoleerd. ook hebben we de CV ketel netjes in een kast ingebouwd en een extra velux raam geplaatst voor meer licht op de overloop.
Ook zat er nog heel veel ruimte in de kap die we optimaal gebruikt hebben om een vliering te maken voor extra opslag. Nu het dak geheel geïsoleerd is en er een mooie nieuwe dakkapel op staat is de verdieping een volwaardige woonverdieping geworden. Met ruimte net afgewerkte kamers.
... lees meerlees minder

4 weken geleden

Keps Bouw

In Haarlem centrum zijn we met een heel mooi project bezig. We bouwen een oude kantoor ruimte om tot mooie woonkeuken. De woning die boven het kantoor zat kreeg de mogelijkheid deze extra ruimte bij de woning te voegen en kon zo de woonkeuken creëren waar ze altijd al van gedroomd hadden. We hebben zoveel mogelijk binnen wanden weg gehaald zodat een mooie grote ruimte ontstaat. Aan de achtkant van de ruimte vervangen we de gevel voor een grote vouwwand zodat je straks ook heerlijk van buiten kan genieten. Ook in de voorgevel gaan we kantoor kozijnen vervangen voor mooie Amsterdamse stijl deuren om het pand nog meer karakter te geven. Het trappenhuis wordt met mooie stalen kozijnen in gebouwd zodat warmte en geluid niet ontsnappen. Als alles straks klaar is is dit misschien wel één van de mooiste woningen in de binnenstad Haarlem.
Ontwerp: DRAW Architecten
... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

In Aerdenhout zijn gister de stalen MHB kozijnen geplaatst. Door de houten schotten weg te halen en door de grote ruiten wordt goed zichtbaar hoe het ontwerp bedacht is. Het lijnenspel van het houten bekleding van binnen naar buiten krijgt nu echt vorm.
Ook binnen wordt er keihard gewerkt om alle installaties in te bouwen. We hebben vloerverwarming over de hele begane grond aangebracht en met een cement deklaag strak afgewerkt. En ook de elektrische installatie zit er zo goed als in zodat we kunnen gaan sluiten voor de stukadoor. En dat moet ook want de opleverdatum komt steeds dichter bij. Wij zijn erg blij met hoe het er uit komt te zien.
ontwerp: DRAW Architecten
... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

OP de grens tussen Haarlem en Overveen is er een hoop gebeurd sinds de laatste update. We hebben de fundering voor de uitbouw gemaakt en nieuw staal in de achtergevel geplaatst voor de nieuwe indeling. Daarna hebben we de wanden en het dak van de uitbouw opgetrokken. Ook binnen hebben we alles vernieuwd. De houten vloer is vervangen voor schuimbeton. Het riool is vervangen en wat deuren verplaatst. Afgelopen week hebben we de vloerverwarming geplaatst en vandaag gaat de cement dekvloer er in. Als die ligt kunnen we de beganegrond helemaal gaan klaar maken voor de stucadoor die op de verdieping als de eerste kamers heeft gestucd. Zo gaan we in een mooi tempo richting de afbouw. ... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal zijn we hard aan het werk. Omdat de wens voor vloerverwarming er was en de houten balklaag iets aangetast was hebben we deze vervangen met een cellenbeton vloer. Deze heeft als groot voordeel dat die niet gevoelig is voor vocht en een zeer hoge isolatiewaarde heeft. Wat natuurlijk een goede basis voor vloerverwarming is. We hebben de vloer en het balkhout eerst verwijderd. Daarna hebben we een grond folie aangebracht zodat het vocht niet uit het beton het grondwater in zou zakken. Omdat we de kruipruimte vol storten is het van belang dat alle installaties goed nagekeken worden en bij voorkeur leggen wij een geheel nieuw riool. Als dit gebeurd is kan de betonpomper aan de slag. Omdat het cellenbeton een lichtgewicht beton is en voor een groot deel op het grondpakket rust heeft deze bijna geen extra belasting op de bestaande fundering. Al met al is dit voor ons altijd een prima alternatief voor de traditionele balken broodjes vloer. ... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Aerdenhout hebben de mannen de gevelbekleding voor een deel aangebracht en het ziet er nu al prachtig uit. Er is voor de hout soort afrormosia gekozen deze is geschikt voor buiten verwerking een heeft en mooi natuurlijk patroon. Binnen hebben we ook niet stil gezeten. De cellen beton vloer is gestort en we zijn druk met het installatiewerk. Deze week komt de vloerverwarming en gelijk daarna de cement dekvloer. Als dat klaar is kunnen we hard verder met alles stuc klaar te maken.
Ontwerp: DRAW Architecten
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Madelon Klok zo dus!

Toff!!

2 maanden geleden

Keps Bouw

We zijn vorige week een grote nieuwe klus in Bloemendaal begonnen. We hebben de woning afgelopen week terug gestript naar de basis om vanuit daar er weer iets heel moois van te maken.
Alle plafonds en vloeren hebben we kaal gehaald. De zeer verouderde CV en elektra installatie hebben we geheel verwijderd. De serre aan de woning bestond grotendeels uit glas en de wens was een traditionele uitbouw. De fundering van de uitbouw kunnen we goed hergebruiken dus die hebben we laten liggen maar de rest hebben we verwijderd.
Ook een open keuken stond op het verlanglijstje. We zijn momenteel staal aan het plaatsen zodat de keukenmuur definitief weg kan.
De kozijnen van de dakkapel 2de verdieping aan de tuinkant zijn zo slecht dat het geheel vervangen van het dakkapel voor een goed geïsoleerde nieuwe variant de beste optie is.
Al met al een flinke klus die er voor zorgt dat de woning hierna weer helemaal up to date is en aan alle wensen van de nieuwe bewoners voldoet.
Wij hebben er weer zin in!
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

Vandaag in het Haarlemsdagblad een pagina groot artikel over onze nieuwbouw plannen in de Waarderpolder.
Trots dat we als bedrijf nu hier staan. Trots op de mannen op de werkvloer en de kwaliteit die ze dag in dag uit leveren. Het is soms zwaar en soms vies werk. Maar het is wel het mooiste beroep dat je kan wensen.
Het zou dan ook fantastisch zijn als meer jongeren die een beetje handig zijn voor de bouw zouden kiezen. We kunnen ze goed gebruiken.
... lees meerlees minder

Vandaag in het Haarlemsdagblad een pagina groot artikel over onze nieuwbouw plannen in de Waarderpolder. 
Trots dat we als bedrijf nu hier staan. Trots op de mannen op de werkvloer en de kwaliteit die ze dag in dag uit leveren. Het is soms zwaar en soms vies werk. Maar het is wel het mooiste beroep dat je kan wensen. 
Het zou dan ook fantastisch zijn als meer jongeren die een beetje handig zijn voor de bouw zouden kiezen. We kunnen ze goed gebruiken.Image attachment

reageer via Facebook

Wow gaaf Tijs! Gefeliciteerd en we bevelen jullie en jullie werk van harte aan! #vaklui #samenwerken

WoW Tijs Van Der Spek gefeliciteerd!

Mooi Tijs! Lekker bezig!

Mooi stukje Tijs!

Goed bezig Tijs.

Gefeliciteerd Tijs !! Gave volgende stap met Keps

Gefeliciteerd Tijs!

Mooi Tijs! Lekker bezig!

Mooie PR man!

laad meer