Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week geleden
In Bloemendaal zijn we momenteel een souterrain aan het verbouwen.
We halen een stuk gevel weg voor een extra groot kozijn voor meer daglicht. Ook hebben we een stuk binnenmuur weg gehaald zodat er een mooie ruimte ontstaat voor de keuken met kookeiland.
Ook gaan we de hele verdieping van vloerverwarming voorzien. Waarna we alles op een hoogwaardig niveau weer afwerken.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Ben helemaal niet in nederland geweest hi hi

Is dat het voormalige Vreeburg.

Goed bezig 👍🏻

2 weken geleden
We zijn momenteel in Bloemendaal een appartement aan het verbouwen. De wens was vloerverwarming en een nieuw elektra plan, en een nieuwe badkamer en toilet.
We hebben eerst de hele woning gestript. Omdat het een appartementen complex is moest de vloerverwarming in een zwevende vloer worden aangebracht. Omdat het plafond uit betonplaten bestond hebben we een nieuw plafond zo strak mogelijk onder het bestaande gemaakt om alle wensen mbt verlichting mogelijk te maken.
Momenteel zijn de parket mannen begonnen met de ondervloer voor het visgraat.
Daarna is het badkamer afmaken, elektra installeren en dan mogen de schilder en interieur bouwer het af maken.
Al met al een leuke klus.
... lees meerlees minder
2 weken geleden
In de kleverpark buurt Haarlem zijn we met een mooie verbouwing bezig.
De door de nieuwe bewoners aangeschafte woning was gedateerd en voldeed qua indeling niet aan de wensen. De bewoners hadden zelf de woning al grotendeels gestript daardoor bleef er voor ons minder sloopwerk over. We hebben van de kleine aanbouw die er nog stond boven de grond grotendeels het meeste weg gehaald. De fundering hergebruiken we. Ook de achtergevel moest er aan geloven. Het was een steens muur en zag er niet fraai meer uit. Ook konden we de isolatie waarde verhogen door de muur te vervangen.
Momenteel zijn we de staal constuctie voor de nieuwe uitbouw (over de gehele breedte) aan het monteren.
Daarna gaan we verder met de beton fundering voor de uitbouw.
Op de eerste verdieping komen 4 kamers waarvan 1 badkamer.
Weer een heerlijke klus waar wij onze kwaliteiten als bouwer kunnen laten zien.
... lees meerlees minder
3 maanden geleden
In Aerdenhout gaan we richting de oplevering.
Nog een paar kleine puntjes op de spreekwoordelijke i en dan is het helemaal klaar.
De behanger moet nog de laatste wanden doen en er moeten nog wat steenstrips boven het kozijn.
Maar het is bouwplaats af en weer een woonhuis.
En wat is het mooi geworden.
We zijn heel trots op het eindresultaat.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Mooie vloer ! Ziet er weer strak uit .

4 maanden geleden
In Aerdenhout is een hoop gebeurd sinds de laatste update.
De stukadoor heeft afgelopen week de laatste hand gelegd aan de wanden en plafonds en moet alleen nog de holle plinten trekken als aansluiting tussen wand en plafonds.
Alle elektra en loodgieter installaties zijn ingebouwd. De openhaard is voor gemonteerd en gestukt. De keukenvloer is extra geïsoleerd en de parketeur is momenteel de laatste hand aan het leggen de vloer van de keuken en eetkamer. Buiten liggen de pannen er op en zijn de zinken goten gemaakt en zijn we begonnen de enkel glas ramen en deuren van de achtergevel bestaande woning te vervangen voor nieuwe ramen en deuren met Hr++ glas. De meubelmaker begint morgen met de keuken. en volgende week start de behanger.
Zo gaan we in een mooi tempo richting de oplevering!
... lees meerlees minder
4 maanden geleden
Op de nieuwbouw Waarderpolder wordt goed zichtbaar waar we de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest.
Doordat we de steiger deels aan het afbouwen zijn voor het plaatsen van het glas voor de buitengevel worden de zwarte geveldelen mooi zichtbaar.
De glasdelen van de patio zijn met een grote kraan in de kozijnen gehesen, we zijn momenteel de bovenrand van de patio aan het afwerken. Het eindresultaat wordt steeds beter zichtbaar.
De steiger die we nu aan de zijkant afbouwen gebruiken we bij de voorzijde zodat we die gevel ook kunnen gaan sluiten.
Het einde komt nu echt in zicht!!
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Keps werk .ijzer sterk

Gaaf pand!

5 maanden geleden
In de Koninginnen buurt Haarlem hebben de onze mannen hard doorgewerkt. Alle installaties loodgieter en elektra zijn vernieuwd. Het verhoogde kelderdek verwijderd, waarna verlaagd terug gebracht voor een gelijkvloerse begane grond. We hebben de kruipruimte van een cellenbeton vullaag voorzien en daaroverheen vloerverwarming en en cement dekvloer. We hebben voorzet wanden aangebracht voor extra geluidsisolatie. We hebben het frame voor de wc niet in de toilet ruimte maar achter de muur gezet zodat er een iets ruimere opzet ontstaat.
Momenteel zijn we begonnen met het sluiten van de wanden en plafonds ter voorbereiding van de stucadoor. De vaart zit er lekker in!
... lees meerlees minder
5 maanden geleden
In Heemstde is een hoop gebeurd sinds de laatste update.
De nieuwe kozijnen voor de beganegrond zijn met orinele details en Hr++ glas geleverd en door ons geplaatst.
Na een goede zoektocht naar de juiste gevelsteen is de metselaar begonnen aan de nieuwe buitengevel.
Binnen hebben de loodgieter en de elektricien de installaties voorbereid. We hebben de kruipruimte met een cellenbeton vullaag afgesloten.
Op deze vullaag hebben we de vloerverwarming geinstaleerd.
Momenteel wordt de cement dekvloer die van alles weer één geheel maakt gesmeerd.
Zo kunnen we steeds meer taken van ons lijstje afvinken.
We zijn ook op zolder bezig maar daarover meer in de volgende update
... lees meerlees minder
5 maanden geleden
In Heemstede zitten we in de laatste fase van de bouw. Op de 1ste en 2de verdieping is er reeds geschilderd. De badkamer is betegeld en klaar voor af montage. De stukadoors hebben afgelopen week de laatste dingen afgemaakt op de begane grond. Alle binnendeuren zijn geinstaleerd. Deze week begint de vloerenlegger de verdiepings- vloeren te bekleden. En het eindresultaat mag er wezen. De woning was voor een 2persoons huishouden en nu door het ophagen van het dak en het open breken van de begane grond is het echt een familie huis geworden. ... lees meerlees minder
5 maanden geleden
In Aerdenhout is de metselaar bezig met de nieuwe buitengevel.
We hebben stenen gevonden die goed met de originele stenen matchen. Ondertussen zijn wij het Hr++ glas in de nieuwe kozijnen aan het plaatsen. In de bestaande woning hebben we de oude keuken geheel getript van vloeren en plafonds. We gaan de komende weken binnen alles aanpassen naar de nieuwe situatie en daarna weer strak afwerken. Ook wordt er in de bestaande woning nog een wand doorgebroken om de ruimtes meer aan elkaar te verbinden.
... lees meerlees minder
6 maanden geleden
Bij de nieuwbouw loodsen met kantoor ruimtes Waarderpolder zijn we hard op weg om het gehele gebouw wind en waterdicht te maken. de loodsen op de begane grond hebben mooie garagedeuren gekregen. Het dak en de binnenplaats zijn van isolatie en dakbedekking voorzien en momenteel zijn wij de HSB wanden en de kozijnen van de buitengevels aan het maken. Zodra deze staan kunnen we het glas plaatsen en de steiger omslaan naar de laatste gevel. Het einde komt nu dan toch echt in zicht. ... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Ziet er goed uit .!. Vooral de compactdeuren van Rolflex Netherlands BV😜 👌🏻veel succes nog met de verdere afwerking !.💪🏻

6 maanden geleden
In de koninginnen buurt Haarlem zijn we momenteel bezig met een stevige begane grond verbouwing. De oude keuken zat een beetje verstop achter in de gang en had geen verbinding met de rest van de ruimtes.
De wens van een een ruime open woonkeuken heeft geresulteerd in het doorbreken van een paar wanden. Door de keuken en serre en huiskamer samen te voegen konden alle woonwensen in één keer worden opgelost.
hiervoor moesten we welk het nodige staal plaatsen. Hier zijn we de afgelopen 2 weken druk mee geweest.
Gelijk pakken we de vloer aan welke we goed isoleren en voorzien van vloerverwarming.
Weer een mooie verbouwing waar we al onze kwaliteiten goed kunnen inzetten.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Zandcement dekvloer nodig? Wij horen graag van u

laad meer