24 uren geleden

Keps Bouw

In Heemstede zijn we druk in de weer met de laatste afwerkingen. De Schilder is verschillende ruimtes van behang aan het voorzien en de laatste wanden aan het schilderen. De parketteur is druk bezig de begane grond klaar te maken. De vloeren van de verdiepingen zitten er reeds in. De meubelmaker komt vandaag de keuken brengen om hem de komende dagen te installeren. De loodgieter is begonnen met de wc's af te monteren. Zo gaan we in mooi tempo richting de oplevering. Alles om de nieuwe bewoners een onvergetelijke kerst te bezorgen in hun nieuwe huis. ... lees meerlees minder

6 dagen geleden

Keps Bouw

We hebben afgelopen jaar een heel mooie verbouwing mogen realiseren in Aerdenhout. Er zat al een kleine bijkeuken aan de bestaande woning maar er was de wens voor een modern ontworpen woonkeuken. Nou dat is wel redelijk geslaagd.
De buitenkant van de aanbouw is rondom afgewerkt met Afrormosia houten delen ook wel Afrikaans Teak genoemd. Dit is op het plafond aan de binnenkant doorgetrokken waardoor een heel mooi lijnen stel ontstaat. De stalen kozijnen zorgen voor een strakke afwerking van de gevel en een maximaal glas oppervlak. Wij kijken met trots terug op een erg geslaagde verbouwing.
Ontwerp van: DRAW Architecten
... lees meerlees minder

7 dagen geleden

Keps Bouw

Ook in 2020 mogen wij ons BouwGarant aannemer noemen!!! ... lees meerlees minder

Ook in 2020 mogen wij ons BouwGarant aannemer noemen!!!

reageer via Facebook

Gefeliciteerd !!!

1 week geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal zijn de mannen hard aan het werk om dit jaar nog zoveel mogelijk klaar te krijgen.
De metselaar is bezig de wanden van de uitbouw aan het optrekken. En de nieuwe steen pas mooi bij het bestaande metselwerk. Binnen zijn we alle wanden en plafonds druk aan het sluiten want de stucadoor is reeds op de bovenste verdieping begonnen en die willen we graag voor blijven.
Zo gaan we in mooi tempo richting de oplevering.
... lees meerlees minder

2 weken geleden

Keps Bouw

In de Kleverpark-buurt Haarlem zijn we een paar weken geleden aan een mooie woning renovatie begonnen. De nieuwe kopers van de woning wilde graag de woning meer naar hun smaak brengen en gelijk een duurzaamheidsslag maken. Vloerverwarming is altijd een goede eerste stap bij duurzaam verwarmen en wie ons een beetje volgt weet dat wij meestal de balklaag begane grond verwijderen en dan een cellenbeton vullaag aanbrengen. Dat was ook hier het plan maar toen we de balklaag van de huiskamer weg haalde kwamen we er achter dat de kruipruimte niet de verwacht 60cm diep was maar meer richting 120cm ging. de kruipruimte met 120cm cellenbeton vullen was geen optie dus moesten we snel schakelen. voor de huiskamer zijn we snel overgestapt op een PS combinatievloer bestaande uit stalen liggers met piepschuim vul elementen. Hierover storten we een beton druklaag en dan heb je een prima basis voor vloer verwarming. In de gang was de kruipruimte wel +/- 60cm en deze hebben we dan ook met cellenbeton uitgevoerd. Daarna hebben we de vloerverwarming aangebracht en vandaag zijn we de cement deklaag aan het smeren. Ook op de verdieping zijn we de slaapkamers en badkamer aan het aanpakken maar daarover later meer. ... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Keps werk IJZER sterk 💪

4 weken geleden

Keps Bouw

In Heemstede is een hoop gebeurd sinds laatste update. We hebben op alle verdiepingen vloerverwarming aangelegd. En daarna de gefreesde leidingen weer dicht gesmeerd. De tegelzetter heeft de badkamers onderhanden genomen met een mooi dubbel visgraat motief. Ook de stucadoor heeft niet stil gezeten en heeft de woning van boven naar beneden weer strak getrokken. De schilder is op de zolder verdieping al bezig het nieuwe kleuren schema op de wanden aan te brengen en dat ziet er al weer heel fraai uit. Zo gaan we in een mooi tempo richting de oplevering. ... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

Op de nieuwbouw van onze werkplaats / kantoor hebben we de eerste stort van de betonwanden gehad en het resultaat is erg stoer al zeggen we het zelf. Eerst hebben we prefab bekisting neer gezet welke we aan de binnenkant met houten delen hebben betimmert. Daarna kon de wapening er in en hebben we de binnen bekisten er tegen aan geplaatst. Het is een hoogte van 5,6 meter dus het was nog even spannend met storten maar dat is gelukkig allemaal goed gegaan. Op naar de volgende wand / stort ... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal hebben we het stalen portaal voor het openbreken van de achter en deel van de zijgevel geplaatst.
Eerst hebben we een stempel constructie aangebracht zodat er geen kracht meer op de muren kwamen die in het nieuwe plan komen te vervallen.
Toen we dit gedaan hadden konden we de muren voorzichtig gaan weg slopen.
Daarna hebben we de stalen constructie geplaatst die als functie heeft de draagkracht van de oude muren over te nemen. Na het plaatsen van het staal heeft de metselaar de wanden weer aangewerkt zodat het gewicht van de wanden op het staal rust en wij de stempel constructie weer weg konden halen.
Wat je daarna overhoud is een grote open ruimte voor een riante woonkeuken.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Matthias Masscheleyn openmaken

2 maanden geleden

Keps Bouw

Dit is Aaron, Aaron werkt al ruim 9 jaar op zorgboerderij Dier en Vriend in Vijfhuizen. Aaron is altijd al enorm dol op kippen geweest. Toen meneer vos langs kwam en al zijn vriendjes mee nam was hij dan ook enorm verdrietig. Zelf had de zorg boerderij geen middelen om een vos bestendig kippenhok te bouwen. Via de afdeling Bedrijf&Samenleving van de gemeente werd de match tussen Keps Bouw en de zorg Boerderij gelegd. Wij zijn heel blij dat wij dit nieuwe kippenverblijf voor Aaron en zijn collega’s hebben kunnen bouwen!
We hopen dat meneer vos zich voorlopig niet laat zien. Laatste quote van Aaron toen we wegreden “ ze eten zo veel gras morgen zijn ze twee keer zo dik”
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Geweldig! Wat een inzet ☺️en wat een mooie match gemaakt op onze beursvloer . Daar komt de vos niet meer bij!

Dingen waar je vrolijk van wordt, super!!!

Heel erg bedankt mannen!! Ik ga de kippen goed verzorgen!! Wat een mooie ren! Nu hebben ze lekker veel ruimte en vossen komen er niet meer in!! Dankzij jullie worden mijn vriendinnetjes niet opgegeten. Kunnen ze lekker scharrelen en pikken. En kan ik ze aaien. Eentje is al een beetje tam! nogmaals ontzettend bedankt!

Geweldig project mannen! Mooi werk 😁🐔

Wat een goeie actie🥰

Heel mooi

Wat geweldig!!!!

Goed werk team Keps!

2 maanden geleden

Keps Bouw

In de Planetenwijk Haarlem wordt er op alle verdiepingen hard gewerkt. Op de 2de verdieping is de stukadoor begonnen om alles weer één geheel te maken met een strakke laag gips. En de badkamer staat klaar voor de tegelzetter. Op de eerste verdieping zijn wij momenteel kasten aan het inbouwen en de 2de badkamer aan het voorbereiden voor de tegelzetter en stukadoor. Op de begane grond hebben we vloerverwarming aangebracht en is er een heel vlakke cement dekvloer gesmeerd. Buiten staat de metselaar momenteel de nieuwe achtergevel op te trekken. Zo gebeurd er op alle verdiepingen wat en is het volle bak. Alles om de woning zo snel mogelijk klaar te hebben. ... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

Een afgerond project van ons in Driehuis ontworpen door Studio Jeroen van Zwetselaar is mooi uitgelicht op de website The Art of LivingLUCHTIG KARAKTER

Een gewaagde keuze in dit interieur is de donkere keuken. Het witte marmeren blad, met donkere accenten staat in mooi contrast met de donkere muren. Get inspired!
____
theartofliving.nl/villa-met-marmer-elementen-studio-jvz/
___
Studio Jeroen van Zwetselaar
Keps Bouw
www.vleugel.nu
dofine
www.lofdesign.nl
... lees meerlees minder

Een afgerond project van ons in Driehuis ontworpen door Studio Jeroen van Zwetselaar is mooi uitgelicht op de website The Art of Living

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal wordt er hard gewerkt aan de totaal renovatie van een groot hoekhuis. Nadat we de kapconstructie helemaal hadden kaal gemaakt zijn we het nu weer aan het opbouwen.
We hebben op 3 meter hoogte een vloer gemaakt zodat er een ruime vliering is ontstaan. daarna hebben we de schuine delen van de kap uit getimmerd zodat we deze kunnen isoleren en daarna strak afwerken. De indeling van de bovenste verdieping hebben we in goed overleg geoptimaliseerd en de wanden staan grotendeels al.
De trap komt boven de bestaande trap waardoor je op de bovenste verdieping een heel mooie hal krijgt die alle ruimtes met elkaar verbinden. Op de verdieping komt een ruime 2de badkamer 2 slaapkamers en een technische / was-ruimte.
Ook met de uitbouw hebben we niet stil gezeten. Het beton voor de vloer is gestort en een deel van het staal voor de doorbraak is geleverd. Momenteel zijn we de wanden aan het stempelen zodat we deze kunnen gaan weg halen op het moment dat we het staal willen plaatsen.
Zoals je kan lezen en zien gebeurd er weer een hoop.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Matthias Masscheleyn wanneer lokaal verbouwen?

laad meer