2 dagen geleden

Keps Bouw

In het Ramplaankwartier Haarlem is hard doorgewerkt sinds de laatste update. Aan de achterkant van de woning was de aanbouw voor een groot deel afgewerkt als serre. Er was een klein stukje dak boven de keuken maar die was door vroegere lekkages en wat achterstalling onderhoud niet heel goed meer. De wens van de nieuwe bewoonster was om de ruimte echt bij de woning te betrekken. We hebben de serre gedemonteerd en in de achtergevel mooie openslaande deuren naar de tuin gemaakt. Waardoor de tuin nu ook echt onderdeel van de woning is geworden. Ook hebben we het gehele dak vervangen en op één hoogte gemaakt waardoor het serre deel een stuk hoger werd. Als de regen weer het land uit is gaan we nog een lichtstraat aanbrengen. Gevoelsmatig is de woning ruimer geworden zonder dat er echt vierkante meters bij zijn gekomen. ... lees meerlees minder

2 weken geleden

Keps Bouw

In de Leidsevaartbuurt Haarlem hebben we de zijgevel helemaal opgemetseld. We hebben zowel voor als achter een geheel nieuwe dakkapel gebouwd. En zijn nu buiten bezig alles weer netjes af te werken en dicht te maken. Door de aanpassing van de kap ontstaat er een veel ruimere 2de verdieping. Hierdoor ontstaat er ruimte voor 2 slaapkamers een badkamer en een CV ruimte. De laatste loodjes en dan is de buitenkant klaar. De bewoners gaan het zelf binnen afmaken. ... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

Gister is de laatste van de 137 heipalen die het ons nieuwe kantoor en werkplaats gaan dragen in de grond geslagen. Dat is natuurlijk niet een moment dat we helemaal onopgemerkt wilden laten gaan en daarom hebben we met het personeel en andere betrokkenen geproost op een voorspoedige start van de bouw. Het project heeft als werknaam De mooie Nel gekregen en gelukkig is daar een bijpassend biertje voor.
Pand is samen met: Eggink Schilders BV
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Lekker bezig thijs

Gaan we n paar mooie tegels voor het gasten toilet zoeken?.... ga ik helpen natuurlijk!

Gefeliciteerd! Plaats een grote windmolen in je achtertuin. Levert veel geld op.

4 weken geleden

Keps Bouw

In Heemstede zijn we aan een nieuw project begonnen. De nieuwe bewoners willen de beganegrond en de toiletten en badkamer moderniseren en aanpassen naar hun wensen. Zo hebben we het plafond op de beganegrond gestript zodat we het elektra kunnen aanpassen maar ook de cv leidingen voor de radiatoren op de eerste verdieping kunnen weg werken. en als we dan toch bezig zijn pakken we gelijk een stukje extra geluidsisolatie in de vloeren mee.Ook hebben we de wand tussen de keuken en huiskamer weg gehaald en vervangen voor een stalen portaal. Hierdoor ontstaat straks een mooie grote woonkeuken. De houtenvloer moest er ook aan geloven, we vullen de kruipruimte weer met cellenbeton om er vloerverwarming te realiseren. Klaar voor de toekomstige energie transitie. Ook de badkamers en WC's gaan we geheel vernieuw maar daarover later meer. ... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

We zijn in het Ramplaankwartier Haarlem aan een nieuwe klus begonnen. We gaan een mooie tussen woning geheel naar smaak van de nieuwe eigenaar moderniseren.
We hebben de houten balklaag vervangen voor cellenbeton om hier in een latere fase met vloerverwarming overheen te gaan. Een leuk detail is dat de keuken moest blijven staan. dus we hebben de balken van de keuken ingestort in de cellenbeton ondervloer en daarna pas de balken doorgezaagd. Ook hebben we een wand in de keuken weg gehaald zodat er extra keuken kasten kunnen komen. We gaan de entree deur van de hal naar de huiskamer verplaatsen en er komt een gehele nieuwe achtergevel met open slaande deuren naar de tuin en het serre dak wordt vervangen voor een traditioneel dak met dakbedekking en daarin een daklicht. Ook op de eerste verdieping gaan we de boel stevig omgooien. Er komt een nieuwe badkamer en we verplaatsen de ingang van de gang naar direct in de slaapkamer. Ook verplaatsen we de CV installatie die nu in het trapgat hang en werken we al het leidingwerk weg. Een leuke klus in een leuke wijk.
... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

Vandaag is de eerste echt dag dat de nieuwbouw van ons kantoor samen met Eggink Schilders BV gaat starten. De landmeter gaat de 137 heipalen uitzetten die nodig zijn om het pand te dragen. Maandag gaat de heier starten om de 7 meter lange palen de grond in de beuken. We gaan de bouw in fases uitvoeren omdat we ook voor onze andere klanten maximaal willen blijven bouwen. We hebben de wens om begin 2020 te kunnen verhuizen. Dan zou het mooie pand wat nu nog een render is realiteit moeten zijn.
Wij kijken daar al enorm naar uit!
Architect: @Chris Collaris
... lees meerlees minder

Vandaag is de eerste echt dag dat de nieuwbouw van ons kantoor samen met Eggink Schilders BV gaat starten. De landmeter gaat de 137 heipalen uitzetten die nodig zijn om het pand te dragen. Maandag gaat de heier starten om de 7 meter lange palen de grond in de beuken. We gaan de bouw in fases uitvoeren omdat we ook voor onze andere klanten maximaal willen blijven bouwen. We hebben de wens om begin 2020 te kunnen verhuizen. Dan zou het mooie pand wat nu nog een render is realiteit moeten zijn. 
Wij kijken daar al enorm naar uit!
Architect: @Chris CollarisImage attachmentImage attachment

reageer via Facebook

Mooie plek Tijs Van Der Spek

Wauw super Tijs. Heel veel suc6

1 maand geleden

Keps Bouw

In Amstelveen hebben we afgelopen jaar een mooie zolder verbouwing gedaan. Er zijn 2 grote dakkapellen voor en achter geplaatst waardoor de zolder een volwaardige verdieping werd. We hebben een luxe badkamer gerealiseerd naast een ruime slaapkamer die een mooie kasten oplossing in de punt heeft gekregen. Op de overloop is ruimte voor extra kasten gekomen en naast de overloop is nog een washok gecreëerd. Omdat de badkamer en wc op de 1ste verdieping en de begane grond ook iets gedateerd waren is er voor gekozen om die gelijk in de stijl van de nieuwe extra badkamer mee te trekken. Deze zijn geheel gestript en opnieuw door ons opgebouwd. Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat het iets langer heeft geduurd dan we oorspronkelijk beoogt hadden maar met dank voor het geduld van de opdrachtgevers hebben we er wel echt iets heel moois van mogen maken.
Wij kijken trots terug op het gerealiseerde werk en begrijpen dat de bewoners er ook erg blij mee zijn.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Het is ook schitterend geworden

geweldig Jongens

Keps werk IJZER STERK

1 maand geleden

Keps Bouw

In de Leidsevaartbuurt Haarlem zijn we met een leuke dak klus bezig. De hoekwoning heeft aan de vrije kant van het dak voor en achter nog 2 schuine delen. In het nieuwe ontwerp vervallen deze en wordt de buitengevel in een punt recht opgetrokken. Gelijk vervangen we de 2 dakkapellen aan de voor en achterkant. Hierdoor ontstaat een geheel nieuw plattegrond voor de 2de verdieping. Het dakvlak en dakkapel aan de voorkant zit er al weer bijna op en volgende week wordt het prachtig weer om het dakvlak achter aan te pakken. ... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal wordt er hard gewerkt om alles klaar te maken voor de stucadoors en tegelzetters. Op de eerste verdieping zijn de meeste wanden en plafonds klaar en is de stucadoor reeds begonnen. We zijn momenteel druk bezig de wanden en plafonds in de badkamers klaar te maken voor de tegelzetter. Gelukkig kan die zich eerst even stukbijten in de 75m2 visgraat tegelvloer in de huiskamer. De hout-look tegel geeft een heel natuurlijke uitstraling en is perfect voor de vloerverwarming die over de hele begane grondvloer ligt. De metselaar heeft de uitbouw heel mooi in oude stijl gemetseld en we hebben de boeidelen laten namaken zodat het lijkt alsof de nieuwe aanbouw en de nieuwe dakkapel er altijd al zo gezeten hebben. Het zijn even drukke weken op de bouw maar er gebeurd dan ook veel! ... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

Op de grens tussen Haarlem en Overveen zitten we vol in de laatste fase van de verbouwing. Op de 1ste en 2de verdieping is de schilder zo goed als klaar en is de parketlegger druk bezig met de vloeren. Ook de badkamer is na het gereedkomen van het beton-ciré op de wanden klaar om af te monteren. Op de begane grond heeft de metselaar de uitbouw met speciaal overhangend metselwerk uitgevoerd waardoor de achtergevel net even wat spectaculairder is. Ook het vouwwand kozijn welke helemaal open kan zal op mooie dagen echt het gevoeg geven dat je buiten binnen haalt. De uitbouw moest een strak en moderne uitstraling hebben en de rest van de woning moest in zoveel mogelijk originele details terug krijgen. Dat kan je goed terug zien in de vensterbanken en koplatten welke we in stijl hersteld hebben. Ook hebben we een ensuite-stijl kast op de overgang van oud naar nieuw gemaakt.
Het begint weer een echt huis te worden en ééntje waar we weer trots op kunnen zijn.
Architect : jilles@studiosaam.nl
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Waarom sta jij niet op de foto jeff

1 maand geleden

Keps Bouw

We waren deze week even terug bij een afgerond werk in Heemstede. We waren benaderd door de bewoners omdat we om de hoek bezig waren en ze enthousiast waren over wat we daar gemaakt hadden. Ze wilden graag een entree aan hun huis voor een ruime garderobe en ook een ruimte voor een wasmachine. Verder was er nog niks uitgewerkt.
Wij hebben vervolgens het benodigde tekenwerk uitgewerkt een samen met de bewoners geheel in stijl van de woning een uitbouw ontworpen.
Nu het helemaal af is en vol in gebruik kan je goed het eindresultaat zien. Wij zijn erg trots op wat we hebben mogen realiseren en de bewoners zijn erg blij met de mooie maar vooral ook nuttige toevoeging van hun woning.
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Aerdenhout zitten we vol in de afbouw fase. Op de verdieping is de vloer gelegd en de schilder druk bezig met de laatsten puntjes. Daarna kan de loodgieter de radiatoren ophangen en is het op die verdieping klaar.
Op de begane-grond is de parket legger vandaag begonnen. Die gaat deze week de huiskamer en keuken van een mooie vloer voorzien. Daarna moet de schilder er nog in en dan komt daar het einde ook wel een beetje in het zicht. Het was een hele klus maar het ziet er wel allemaal spectaculair uit!
Ontwerp: DRAW Architecten
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Louise Picauly-Vos

Matthias Masscheleyn ziet er deftig uit, logisch tis van KEPS

Louise Picauly-Vos

Lijkt wel een mooi vloertje uit onze stal Tijs😉

Lijkt wel een mooi vloertje uit onze stal Tijs😉

laad meer