11 uren geleden

Keps Bouw

Een afgerond project van ons in Driehuis ontworpen door Studio Jeroen van Zwetselaar is mooi uitgelicht op de website The Art of LivingLUCHTIG KARAKTER

Een gewaagde keuze in dit interieur is de donkere keuken. Het witte marmeren blad, met donkere accenten staat in mooi contrast met de donkere muren. Get inspired!
____
theartofliving.nl/villa-met-marmer-elementen-studio-jvz/
___
Studio Jeroen van Zwetselaar
Keps Bouw
www.vleugel.nu
dofine
www.lofdesign.nl
... lees meerlees minder

Een afgerond project van ons in Driehuis ontworpen door Studio Jeroen van Zwetselaar is mooi uitgelicht op de website The Art of Living

2 dagen geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal wordt er hard gewerkt aan de totaal renovatie van een groot hoekhuis. Nadat we de kapconstructie helemaal hadden kaal gemaakt zijn we het nu weer aan het opbouwen.
We hebben op 3 meter hoogte een vloer gemaakt zodat er een ruime vliering is ontstaan. daarna hebben we de schuine delen van de kap uit getimmerd zodat we deze kunnen isoleren en daarna strak afwerken. De indeling van de bovenste verdieping hebben we in goed overleg geoptimaliseerd en de wanden staan grotendeels al.
De trap komt boven de bestaande trap waardoor je op de bovenste verdieping een heel mooie hal krijgt die alle ruimtes met elkaar verbinden. Op de verdieping komt een ruime 2de badkamer 2 slaapkamers en een technische / was-ruimte.
Ook met de uitbouw hebben we niet stil gezeten. Het beton voor de vloer is gestort en een deel van het staal voor de doorbraak is geleverd. Momenteel zijn we de wanden aan het stempelen zodat we deze kunnen gaan weg halen op het moment dat we het staal willen plaatsen.
Zoals je kan lezen en zien gebeurd er weer een hoop.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Matthias Masscheleyn wanneer lokaal verbouwen?

7 dagen geleden

Keps Bouw

Weer een GAAF project opgeleverd. Een mooie samenwerking tussen DRAW Architecten, de opdrachtgever en aannemer. We hebben een totale villa herontwerpen en uitgebouwd. Op de foto's zie je de door ons ontwerpen eigentijdse uitbouw. Het plafond loopt door naar buiten en is met hout bekleed in een wildverband. Dit in combinatie met de slankste stalen kozijnen vervaagt de overgang van binnen naar buiten.
Architect: DRAW Architecten, Aannemer: Kepsbouw
... lees meerlees minder

Image attachment

2 weken geleden

Keps Bouw

Bij de verbouwing Bloemendaal zijn de sloopwerkzaamheden afgerond en zijn we weer begonnen met opbouwen.
Eerst hebben we 8 palen ten behoeven van de nieuwe uitbouw geslagen. Vervolgens hebben we de funderingsbalken uitgegraven en de geïsoleerde bekisting geplaatst.
Na het aanbrengen van de wapening konden de balken worden afgestort met beton.
We hebben het nieuwe leidingwerk voor de keuken in de vloer voorbereid en zijn momenteel druk bezig de betonvloer voor de uitbouw voor te bereiden voor de beton stort.
Hierna kunnen we de stempel constructie voor het staal gaan aanbrengen zodat we een groot deel van de achtergevel kunnen gaan weghalen.
Hierdoor ontstaat straks een prachtige grote open ruimte.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

gaaf project :-)!

Tuur van der Kar lekker slopen toch

3 weken geleden

Keps Bouw

In Heemstede zijn we na een fase van afbreken alweer druk bezig alles aan het opbouwen. De cellenbeton vullaag voor de huiskamer is gestort en de vloerverwarming ligt klaar. De oude pilaar die in een eerder aangebouwd deel stond hebben we door wat aanpassingen kunnen verwijderen en daar zijn we nu vloerverwarming aan het infrezen. Op de 2de verdieping hebben we over de hele verdieping speciale fermacell platen gelegd zodat we ook hier vloerverwarming kunnen aanleggen. Ook hebben we de badkamers voorbereid voor de tegelzetters. Momenteel zijn we wat oude dubbelglas ramen aan het vervangen voor Hr++ ruiten. Zo gaan we langzamerhand weer richting de afbouw zodat de schilder er zo snel mogelijk in kan. ... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

In de Planetenwijk Haarlem zijn onze mannen lekker aan het werk. Het casco van de 4 meter diepe uitbouw staat. Het dak voorzien van een dikke laag isolatie en dakbedekking. Ook hebben we een groot daklicht tegen de gevel geplaatst voor maximale daglicht in de woning.
Doordat het dak dicht is kunnen we binnen ook weer wat dingen oppakken. Zo hebben we de houten vloer van de begane grond vervangen voor een vullaag van cellenbeton. Dit wordt straks de basis voor de vloerverwarming over de hele verdieping.
Ook hebben we de nieuwe trap naar de 2de verdieping geplaatst, door de trap boven de bestaande trap te plaatsen verlies je de minste ruimte. Ook ontstond er zo boven een beter indeelbare ruimte, dubbele winst dus.
Volgende week komt het nieuwe achtergevel kozijn van de uitbouw en kunnen we die verder gaan afmaken.
In de tussentijd gaan wij hard door de woning klaar te maken zodat de stukadoor er in kan.
... lees meerlees minder

3 weken geleden

Keps Bouw

In Haarlem binnenstad hebben we een heel mooie verbouwing afgerond. We hebben de begane grond verdieping omgetoverd van opslag naar volwaardige woonkeuken. De bewoners van het pand hadden de wens voor buiten ruimte en een nieuwe keuken.
Door de grote nieuwe vouwwand aan de achterkant heb je zomers het gevoel dat de keuken bijna buiten staat. We hebben de hele verdieping met vloerverwarming uitgerust klaar voor de toekomst.
Ook is er een strakke stalen ombouw om de trap gebouwd, niet alleen voor de uitstraling maar ook om te voorkomen dat de warmte te veel in het trapgat zou verdwijnen.
De bewoners hadden de wens de voorgevel weer in ere te herstellen en hebben daarvoor heel mooie blank gelakte Oregonpine kozijnen gekozen.
Wij kijken terug op een geslaagde verbouwing met een prachtig eindresultaat.
Ontwerp: DRAW Architecten
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Wauw wat een geweldig mooi Interieur!! 😍

Tamara Jansen 😍

4 weken geleden

Keps Bouw

Op de Josephschool in Bloemendaal zit de verbouwing er zo goed als op.
We hebben een zijvleugel die hoofdzakelijk voor opslag werd gebruikt kunnen ombouwen tot 2 bijles lokalen en ook nog opslag. We hebben voor de nieuwe ruimtes de oude deuren gekopieerd zodat alles zo veel mogelijk in lijn blijft.
Om de ruimtes mogelijk te maken moest de trap naar de kelder verplaatst worden. De oude stenen trap hebben we verwijderd, een nieuwe sparing in het beton gezaagd. En vervolgens een nette houten trap terug geplaatst.
Ook is de verbouwing gebruikt om de nieuwe kleuren van de school te testen. En dat is zo bevallen dat we nu gefaseerd de rest van de school ook gaan aanpakken.
... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal hadden we na binnen alles verbouwd te hebben nog één laatste klusje op de planning staan.
Het vernieuwen van de schoorsteen.
Door aantasting en scheurvorming op de schoorsteen was er een blijvend lekkage punt ontstaan. Gezien de staat van de schoorsteen was vernieuwen de enige echt optie. Na de oude schoorsteen ontmantelt te hebben konden we beginnen met de reconstructie. Het eindresultaat vinden wij erg geslaagd. Het leuke is als je weer eens terug komt dat je even binnen kan gluren naar het eindresultaat inclusief interieur.
... lees meerlees minder

1 maand geleden

Keps Bouw

Midden in een winkelstraat in centrum Haarlem hebben we 2 erker kozijnen die ernstig waren aangetast door houtrot een 2de leven kunnen geven.
De kozijnen waren zo aangetast dat we hele delen hebben moeten vervangen of met epoxy moesten versterken.
Alle enkel glas ramen zijn vervangen voor Hr++ ruiten met behoud van het zo karakteristieke glas in lood.
Ook het dakje was nog van lood gemaakt en lekte, deze hebben we vervangen voor een nette zinken afwerking.
Daarna hebben we alles in de lak gezet zodat het weer jaren mee kan.
Het mooie van dit soort klussen is dat als je ze goed uitvoert je na het schilderen niet meer kan zien wat oud of nieuw is, en dan is onze taak geslaagd
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Anka Rietdijk Liselotte Rietdijk

1 maand geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal zijn we momenteel vol gas een woning aan het strippen.
We gaan daarna achter en aan de zijkant een ruime uitbouw realiseren. Ook wordt de indeling iets aangepast en komen er 2 nieuwe badkamers en 3 toiletten.
Natuurlijk gaan we goed naar de isolatie waarde kijken. Waar nog geen dubbel glas zit gaan we dat plaatsen en de hele kap wordt stevig geïsoleerd.
We gaan de vloer van de begane grond geheel voorzien van vloerverwarming.
Om mooie klus waar wij weer goed kunnen laten zien waar onze kwaliteiten liggen.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Matthias Masscheleyn keps doet wel strip dus!?

laad meer