6 dagen geleden

Keps Bouw

Op de nieuwbouw van onze werkplaats / kantoor hebben we de eerste stort van de betonwanden gehad en het resultaat is erg stoer al zeggen we het zelf. Eerst hebben we prefab bekisting neer gezet welke we aan de binnenkant met houten delen hebben betimmert. Daarna kon de wapening er in en hebben we de binnen bekisten er tegen aan geplaatst. Het is een hoogte van 5,6 meter dus het was nog even spannend met storten maar dat is gelukkig allemaal goed gegaan. Op naar de volgende wand / stort ... lees meerlees minder

2 weken geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal hebben we het stalen portaal voor het openbreken van de achter en deel van de zijgevel geplaatst.
Eerst hebben we een stempel constructie aangebracht zodat er geen kracht meer op de muren kwamen die in het nieuwe plan komen te vervallen.
Toen we dit gedaan hadden konden we de muren voorzichtig gaan weg slopen.
Daarna hebben we de stalen constructie geplaatst die als functie heeft de draagkracht van de oude muren over te nemen. Na het plaatsen van het staal heeft de metselaar de wanden weer aangewerkt zodat het gewicht van de wanden op het staal rust en wij de stempel constructie weer weg konden halen.
Wat je daarna overhoud is een grote open ruimte voor een riante woonkeuken.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Matthias Masscheleyn openmaken

3 weken geleden

Keps Bouw

Dit is Aaron, Aaron werkt al ruim 9 jaar op zorgboerderij Dier en Vriend in Vijfhuizen. Aaron is altijd al enorm dol op kippen geweest. Toen meneer vos langs kwam en al zijn vriendjes mee nam was hij dan ook enorm verdrietig. Zelf had de zorg boerderij geen middelen om een vos bestendig kippenhok te bouwen. Via de afdeling Bedrijf&Samenleving van de gemeente werd de match tussen Keps Bouw en de zorg Boerderij gelegd. Wij zijn heel blij dat wij dit nieuwe kippenverblijf voor Aaron en zijn collega’s hebben kunnen bouwen!
We hopen dat meneer vos zich voorlopig niet laat zien. Laatste quote van Aaron toen we wegreden “ ze eten zo veel gras morgen zijn ze twee keer zo dik”
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Geweldig! Wat een inzet ☺️en wat een mooie match gemaakt op onze beursvloer . Daar komt de vos niet meer bij!

Dingen waar je vrolijk van wordt, super!!!

Geweldig project mannen! Mooi werk 😁🐔

Heel erg bedankt mannen!! Ik ga de kippen goed verzorgen!! Wat een mooie ren! Nu hebben ze lekker veel ruimte en vossen komen er niet meer in!! Dankzij jullie worden mijn vriendinnetjes niet opgegeten. Kunnen ze lekker scharrelen en pikken. En kan ik ze aaien. Eentje is al een beetje tam! nogmaals ontzettend bedankt!

Heel mooi

Wat geweldig!!!!

Wat een goeie actie🥰

Goed werk team Keps!

3 weken geleden

Keps Bouw

In de Planetenwijk Haarlem wordt er op alle verdiepingen hard gewerkt. Op de 2de verdieping is de stukadoor begonnen om alles weer één geheel te maken met een strakke laag gips. En de badkamer staat klaar voor de tegelzetter. Op de eerste verdieping zijn wij momenteel kasten aan het inbouwen en de 2de badkamer aan het voorbereiden voor de tegelzetter en stukadoor. Op de begane grond hebben we vloerverwarming aangebracht en is er een heel vlakke cement dekvloer gesmeerd. Buiten staat de metselaar momenteel de nieuwe achtergevel op te trekken. Zo gebeurd er op alle verdiepingen wat en is het volle bak. Alles om de woning zo snel mogelijk klaar te hebben. ... lees meerlees minder

4 weken geleden

Keps Bouw

Een afgerond project van ons in Driehuis ontworpen door Studio Jeroen van Zwetselaar is mooi uitgelicht op de website The Art of LivingLUCHTIG KARAKTER

Een gewaagde keuze in dit interieur is de donkere keuken. Het witte marmeren blad, met donkere accenten staat in mooi contrast met de donkere muren. Get inspired!
____
theartofliving.nl/villa-met-marmer-elementen-studio-jvz/
___
Studio Jeroen van Zwetselaar
Keps Bouw
www.vleugel.nu
dofine
www.lofdesign.nl
... lees meerlees minder

Een afgerond project van ons in Driehuis ontworpen door Studio Jeroen van Zwetselaar is mooi uitgelicht op de website The Art of Living

4 weken geleden

Keps Bouw

In Bloemendaal wordt er hard gewerkt aan de totaal renovatie van een groot hoekhuis. Nadat we de kapconstructie helemaal hadden kaal gemaakt zijn we het nu weer aan het opbouwen.
We hebben op 3 meter hoogte een vloer gemaakt zodat er een ruime vliering is ontstaan. daarna hebben we de schuine delen van de kap uit getimmerd zodat we deze kunnen isoleren en daarna strak afwerken. De indeling van de bovenste verdieping hebben we in goed overleg geoptimaliseerd en de wanden staan grotendeels al.
De trap komt boven de bestaande trap waardoor je op de bovenste verdieping een heel mooie hal krijgt die alle ruimtes met elkaar verbinden. Op de verdieping komt een ruime 2de badkamer 2 slaapkamers en een technische / was-ruimte.
Ook met de uitbouw hebben we niet stil gezeten. Het beton voor de vloer is gestort en een deel van het staal voor de doorbraak is geleverd. Momenteel zijn we de wanden aan het stempelen zodat we deze kunnen gaan weg halen op het moment dat we het staal willen plaatsen.
Zoals je kan lezen en zien gebeurd er weer een hoop.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Matthias Masscheleyn wanneer lokaal verbouwen?

1 maand geleden

Keps Bouw

Weer een GAAF project opgeleverd. Een mooie samenwerking tussen DRAW Architecten, de opdrachtgever en aannemer. We hebben een totale villa herontwerpen en uitgebouwd. Op de foto's zie je de door ons ontwerpen eigentijdse uitbouw. Het plafond loopt door naar buiten en is met hout bekleed in een wildverband. Dit in combinatie met de slankste stalen kozijnen vervaagt de overgang van binnen naar buiten.
Architect: DRAW Architecten, Aannemer: Kepsbouw
... lees meerlees minder

Image attachment

1 maand geleden

Keps Bouw

Bij de verbouwing Bloemendaal zijn de sloopwerkzaamheden afgerond en zijn we weer begonnen met opbouwen.
Eerst hebben we 8 palen ten behoeven van de nieuwe uitbouw geslagen. Vervolgens hebben we de funderingsbalken uitgegraven en de geïsoleerde bekisting geplaatst.
Na het aanbrengen van de wapening konden de balken worden afgestort met beton.
We hebben het nieuwe leidingwerk voor de keuken in de vloer voorbereid en zijn momenteel druk bezig de betonvloer voor de uitbouw voor te bereiden voor de beton stort.
Hierna kunnen we de stempel constructie voor het staal gaan aanbrengen zodat we een groot deel van de achtergevel kunnen gaan weghalen.
Hierdoor ontstaat straks een prachtige grote open ruimte.
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

gaaf project :-)!

Tuur van der Kar lekker slopen toch

1 maand geleden

Keps Bouw

In Heemstede zijn we na een fase van afbreken alweer druk bezig alles aan het opbouwen. De cellenbeton vullaag voor de huiskamer is gestort en de vloerverwarming ligt klaar. De oude pilaar die in een eerder aangebouwd deel stond hebben we door wat aanpassingen kunnen verwijderen en daar zijn we nu vloerverwarming aan het infrezen. Op de 2de verdieping hebben we over de hele verdieping speciale fermacell platen gelegd zodat we ook hier vloerverwarming kunnen aanleggen. Ook hebben we de badkamers voorbereid voor de tegelzetters. Momenteel zijn we wat oude dubbelglas ramen aan het vervangen voor Hr++ ruiten. Zo gaan we langzamerhand weer richting de afbouw zodat de schilder er zo snel mogelijk in kan. ... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In de Planetenwijk Haarlem zijn onze mannen lekker aan het werk. Het casco van de 4 meter diepe uitbouw staat. Het dak voorzien van een dikke laag isolatie en dakbedekking. Ook hebben we een groot daklicht tegen de gevel geplaatst voor maximale daglicht in de woning.
Doordat het dak dicht is kunnen we binnen ook weer wat dingen oppakken. Zo hebben we de houten vloer van de begane grond vervangen voor een vullaag van cellenbeton. Dit wordt straks de basis voor de vloerverwarming over de hele verdieping.
Ook hebben we de nieuwe trap naar de 2de verdieping geplaatst, door de trap boven de bestaande trap te plaatsen verlies je de minste ruimte. Ook ontstond er zo boven een beter indeelbare ruimte, dubbele winst dus.
Volgende week komt het nieuwe achtergevel kozijn van de uitbouw en kunnen we die verder gaan afmaken.
In de tussentijd gaan wij hard door de woning klaar te maken zodat de stukadoor er in kan.
... lees meerlees minder

2 maanden geleden

Keps Bouw

In Haarlem binnenstad hebben we een heel mooie verbouwing afgerond. We hebben de begane grond verdieping omgetoverd van opslag naar volwaardige woonkeuken. De bewoners van het pand hadden de wens voor buiten ruimte en een nieuwe keuken.
Door de grote nieuwe vouwwand aan de achterkant heb je zomers het gevoel dat de keuken bijna buiten staat. We hebben de hele verdieping met vloerverwarming uitgerust klaar voor de toekomst.
Ook is er een strakke stalen ombouw om de trap gebouwd, niet alleen voor de uitstraling maar ook om te voorkomen dat de warmte te veel in het trapgat zou verdwijnen.
De bewoners hadden de wens de voorgevel weer in ere te herstellen en hebben daarvoor heel mooie blank gelakte Oregonpine kozijnen gekozen.
Wij kijken terug op een geslaagde verbouwing met een prachtig eindresultaat.
Ontwerp: DRAW Architecten
... lees meerlees minder

reageer via Facebook

Wauw wat een geweldig mooi Interieur!! 😍

Tamara Jansen 😍

laad meer